Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een LAN -netwerk Monitor
LAN , een afkorting voor Local Area Network , is een groep computers die een enkele lijn van communicatie te delen in een relatief klein gebied , zoals een kantoor of een gebouw . Je moet een Local Area Network maken als u wilt dat de computers via een enkele internetverbinding of voor het doel van het delen van bestanden te delen . De computers in een LAN moeten worden gecontroleerd om te verzekeren dat gegevens correct worden gedistribueerd naar de computers . Instructies
1

Problemen met hardware probleem . Controleer de Ethernet- kabels die de computers op het netwerk . Het uiteinde van de Ethernet-kabel moet oranje of geel licht uitstralen wanneer aangesloten op de LAN- poort van uw computer . Als er geen licht wordt uitgestraald , trek de kabel uit de poort , steek de stekker weer in en controleer of deze goed is aangesloten . Als u zeker weet dat de Ethernet- kabel goed is aangesloten , maar de computer kan de netwerkverbinding niet detecteren , ofwel de kabel moet worden vervangen of de Ethernet-kaart defect is of moet worden bijgewerkt . Kopen van 2

Update uw ethernetkaart . Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Systeem en beveiliging " en " Device Manager " onder" Systeem . " Dubbelklik op de naam van de Ethernet-kaart , selecteert u het tabblad ' Driver ' en vervolgens ' driver bijwerken . "
3

Reboot het modem , router /switch /hub minstens een keer per dag of wanneer de internet verbinding traag wordt of wanneer er een storing met het delen van bestanden . Als de LED-verlichting in uw router /switch /hub niet knipperen , kan de hardware defect en moet worden vervangen .
4

Problemen met het netwerk . Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Network and Sharing Center " en vervolgens " problemen oplossen . " In het venster " Netwerk -en Internet- Problemen oplossen" , kies de gewenste categorie ( bijv. Internet -verbinding , gedeelde mappen of netwerkadapter ) en volg de instructies op het scherm totdat het probleem is opgelost .
5

Bel uw Internet Service Provider iedere keer de internetverbinding onderbroken wordt of wanneer u een Internet-verbinding niet kan detecteren .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een LAN -router in…
·Hoe het opzetten van twee comp…
·Hoe te MBUS Sync 
·Hoe het aansluiten van twee co…
·Microsoft Windows Server 2003 …
·Mijn TiVo Desktop Conversie mi…
·Verbinding maken met andere co…
·Hoe het opzetten van een thuis…
·Hoe maak je een NIC -kaart con…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe E-mail met behulp van Windows Mobile…
·Common Address Redundancy Protocol 
·Hoe te TraceRoute resultaten interpreter…
·Hoe te Remote Printers 
·Hoe naar Draadloos internet snelheid te …
·Hoe snelheid van een Wireless Modem 
·Hoe kan ik een Alvarion antenne installe…
·Wat is het verschil tussen een Full Dupl…
·Hoe System Plan Veiligheid 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com