Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te testen een VoIP- Line
VoIP ( Voice over Internet Protocol ) maakt het mogelijk telefoongesprekken worden gemaakt van computer naar computer , of van computer naar telefoon , via het internet . Verschillende websites bieden gratis tests om uw internetverbinding te meten om te zorgen dat u kwaliteit gesprekken met uw VoIP-service . De typische VoIP-dienst biedt ook gratis aansluiting en voice test voorzieningen om te bepalen of uw lijn en telefoon voor VoIP gebruiken voldoen aan de eisen voor kwaliteit roeping . Instructies
1

Selecteer een VoIP - test site op het internet om uw lijn te controleren . Afgezien van direct beschikbare degenen online , kunt u contact opnemen met uw VoIP-provider voor hun aanbevolen testen site, die kan worden van hun eigen of een betrouwbare site van derden .

Omdat de verbinding is sterk afhankelijk van de efficiëntie van de bandbreedte beschikbaar voor de aansluiting en de transmissiesnelheid van datapakketten om uw diensten gateway , het testen van uw internetverbinding is essentieel om te weten hoe te beginnen met het oplossen van problemen een verbindingsprobleem . Als je ervaart trage internetverbinding , kunt u intermitterende oproep dropping of statische tijdens een VoIP-gesprek te ervaren . Kopen van 2

Klik op de knop "Test" van de geselecteerde VoIP - testen plaats en wachten op het proces te eindigen . Dit duurt overal van een paar seconden tot een paar minuten . In het algemeen zal de site een performance samenvatting waar uw Internet prestatie wordt gemeten in kbps ( kilobits per seconde ) of Mbps ( megabits per seconde ) te tonen . De site zal variabiliteit van de upload en download berekenen tarieven en de totale verlies tarief. Technisch gezien is de upload snelheid is belangrijker met VoIP-gesprekken . Packet loss hoger is dan 0,5 procent zal leiden tot een merkbare VoIP-gesprek -verbinding probleem . Indien de schade hoger is dan 1 procent , zal de VoIP- gesprek afgebroken .
3

Maak een " Echo Test" of " Voice Test" met uw VoIP -service om te zien of uw VoIP telefoon goed werkt . Deze functie vereist in het algemeen dat u op de " Echo Test" -knop , dan zal je een nummer bellen en hoort een stem prompt waarin staat dat u op het punt om een ​​test gesprek te voeren .

Het proces werkt door te bellen naar een standaard aantal bedoeld voor het testen van de VoIP-telefoon , dan is na de aankondiging , heb je een paar seconden om te spreken na het horen van de toon . Eenmaal gedaan met een paar zinnen ( idealiter gedurende 5 tot 10 seconden ) , het gesprek op basis van de instructies uit de gesproken instructie te beëindigen u . Hierna wordt je opgenomen boodschap herhaald naar u terug . Uw opgenomen stem kwaliteit verwijst naar de werkelijke aard van de oproep ontvangst krijgt u voor elke VoIP- bellen die je maakt .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te luisteren op een Ventri…
·Hoe om te trainen voor VoIP & …
·Voice Over IP Basics 
·VoIP & RTP -protocollen 
·Wat is het verschil tussen VoI…
·Hoe maak je een VoIP SIP accou…
·Hoe maak je een wachtwoord op …
·Hoe te Avaya Modular Messaging…
·Hoe maak je een VoIP gebruiken…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Soorten Remote Access 
·Public -Key Encryption Explained 
·Hoe maak je een Network USB Hub Installe…
·Hoe kan ik T - Mobile Internet -instelli…
·Hoe maak je verbinding met het internet …
·SBC ATT 2Wire DSL Modem Gids 
·Soorten Client - Server Models 
·Is Ethernet sneller dan USB ? 
·Hoe je op afstand afdrukken vanaf een la…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com