Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
De beste oplossingen voor Business VoIP
Voice over Internet Protocol ( VoIP ) is een systeem waarmee u om te bellen via het internet met behulp van het Internet Protocol . Dit systeem werkt op dezelfde manier als de traditionele telefoongesprekken , behalve dat u alleen met behulp van het internet . Bedrijven gebruiken VoIP om verschillende divisies , teamleden en klanten bellen over de hele wereld sinds VoIP-diensten zijn over het algemeen minder duur dan de traditionele diensten . Maar , een bedrijf heeft behoefte aan een goede VoIP-dienst om effectief te communiceren met anderen . RingCentral

Deze VoIP -provider is een cloud - gebaseerd systeem . U hoeft niet om iets te downloaden om dit systeem te gebruiken ; alles is online gehost . Met deze provider , krijgt u onbeperkt nationaal faxen en bellen , en u kunt bellen met je gezelschap vaste lijn te maken . Het systeem werkt de klok rond , dus u kunt faxen elk moment van de dag te ontvangen , en klanten zullen altijd een persoon of voicemail te bereiken en niet een bezettoon krijgen . RingCentral zullen ook al uw gesprekken te beheren , waaronder het hanteren oproepen , afnemers naar bepaalde extensies en het routeren van gesprekken . Er is een 30 - dagen geld terug garantie met deze dienst , en het systeem begint bij $ 49,99 per maand per gebruiker , vanaf 2010 .
ITP

The Internet Telefoon provider ( ITP ) biedt u een virtuele faxapparaat van waaruit u kunt faxen verzenden en ontvangen , en u kunt internationale gesprekken vanaf uw mobiele telefoon voor een korting . U kunt een telefoonnummer toe te voegen aan uw computer of laptop en bellen en gebeld te accepteren via uw computer . Dit plan wordt ook geleverd met een Virtual Number eigenschap voor mensen die een lokaal nummer te reizen en nodig hebben, ongeacht waar ze zijn . Andere functies die bij uw dienst zijn voicemail , nummerweergave , doorschakelen , noodoproepen service en three-way calling . Vanaf 2010 , het Home Office Unlimited plan begint bij $ 49,99 per maand per persoon .
Vocalocity

Deze service is voor kleine bedrijven en de kenmerken van de Hosted Private Branch Exchange -optie ( PBX ) , waarmee u uw gewone telefoonlijnen gebruiken om te bellen zonder extra apparatuur . De zakelijke mogelijkheid Vocalocity bevat functies zoals onbeperkt bellen , directory bijstand , three-way calling , wisselgesprek , voicemail en een virtuele receptioniste . U ontvangt ook een inbox die u toelaat om uw faxen , e-mails en voicemails te beheren vanaf een centrale locatie , en je kunt verloren of verwijderde items met de functie Verwijderde items Access halen . Andere functies omvatten de mogelijkheid om te bellen vanaf uw computer en stuurt gesprekken naar verschillende nummers te maken , en je kunt een back- up van uw gegevens op de Vocalocity servers . Contact opnemen met het bedrijf om een ​​offerte op zijn diensten te ontvangen .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·De oorsprong van VoIP 
·Hoe maak je een AT & T Uverse …
·VoIP Kenmerken en voordelen 
·Hoe Vergelijk VoIP Systems 
·Handmatig Plaats een Ventrilo …
·Hoe te gebruiken VoIP Met een …
·Gatekeeper Protocol 
·Zal VoIP werken met Blote DSL …
·Meest voorkomende VoIP- protoc…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Wat is Wireless VoIP ? 
·Hoe maak je draadloos internet te krijge…
·Hoe je het wachtwoord voor een domeinbeh…
·Definitie van breedband Internet Service…
·Hoe een Virtual PC-netwerk configureren 
·Hoe te bezuinigen uw tijd op Facebook 
·Hoe te verbinden D - Link Wireless Inter…
·Hoe vindt u het netwerkadres van de comp…
·Hoe je VPN & Wireless Internet Werk Zorg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com