Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak ik een netwerk tussen een computer en een laptop?
Een netwerk is twee of meer computers met elkaar door middel van een draadloze verbinding of een Ethernet-kabel aangesloten . Het opzetten van een netwerk tussen uw laptop en uw pc kan bieden vele voordelen , zoals het delen van bestanden zonder gebruik van CD's of diskettes , het delen van printers en het spelen van multiplayer games . Aansluiten van uw computer naar uw laptop lijkt misschien een moeilijke taak op het eerste , maar als je de instructies goed te volgen , moet je helemaal niet al te veel moeite . Wat je
Draadloze verbindingen netwerk
Draadloze router
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal of uw computer over een draadloze adapter reeds geïnstalleerd in het. Klik op ' Start' en vervolgens op "Configuratiescherm " en tenslotte " Netwerkverbindingen . " Als het venster leeg is , dan is uw computer nog geen een draadloze netwerkadapter . Kopen van 2

Installeer een draadloze USB- netwerkadapter in een of meer computers die niet over een draadloze adapter al geïnstalleerd hebben het. Sluit de draadloze USB- adapter USB-kabel in een van de USB poorten van uw computer . Volg de installatie- wizard die verschijnt om de installatie te voltooien . Je hoeft eigenlijk alleen maar om dit te doen de eerste keer dat u de stekker inch
3

Zoek de kabel die gaat van uw internet box aan op uw computer . Koppel het uiteinde dat is aangesloten op de computer . Stekker die je uiteindelijk gewoon losgekoppeld in een stekker aan de achterkant van uw router label ofwel " WAN ", " WLAN , " of "internet".
4

Plug voedingsbron van uw router in te schakelen . Wacht een paar minuten totdat de "Internet " lampje aan de voorzijde van de router up heeft aangestoken . Dit geeft aan dat het ontvangen van een internet signaal .
5

Zet de computer weer aan , en het moet automatisch een verbinding met de router . Open uw webbrowser en typ het URL-adres in dat u van de instructies van uw router . Maak een wachtwoord wordt gevraagd.
6

uw router configureren door de stappen die u van de installatiewizard . Maak een naam voor uw netwerk en een wachtwoord . Klik op "Save Settings ", " OK " of " Apply" als je klaar bent configureren .
7

rechtermuisknop op het pictogram van de computer zich in de rechter bovenhoek van je scherm en kies " Beschikbare draadloze netwerken weergeven " als u verbinding wordt verbroken . Dubbelklik op uw netwerk en voer een wachtwoord in als dat nodig is.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·How to Set Up Draadloos intern…
·Hoe maak je een Wireless Zero …
·Wat is 802.11 Wireless LAN ? 
·Hoe maak je een ThinkPad Celer…
·Access Point Client Vs . Draad…
·Hoe kan ik een wachtwoord op d…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Wat is 802.11 BG Wireless in e…
·Hoe om muziek vanaf een comput…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is Win32 Trojan ? 
·Hoe te Deblokkeren Een Barracuda Web Fil…
·Wat is Zigbee Wireless ? 
·Hoe Set Your Dial -Up Speed ​​
·Wat is een Fax Modem Card ? 
·Hoe maak je een draadloze router van Bel…
·Hoe maak je een ISA Proxy Port Verander 
·Hoe Exchange Mailbox 2003 exporteren naa…
·Hoe de Hotlinking van een PHP File Voork…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com