Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is 802.11 Wireless LAN ?
Een LAN is een lokaal netwerk . De term is van toepassing op de meeste particuliere netwerken die een aaneengesloten gebied bestrijken binnen een gebouw . Een draadloos LAN werkt zonder kabels . Data passeert tussen computers door radiogolven in een draadloos LAN , die beter bekend staat als WiFi . De normen met betrekking tot Wi - Fi-netwerken dragen de 802.11 -code . Normen Body

De Institute of Electrical and Electronics Engineers is een internationaal erkende normen lichaam gevestigd in New York . Het lichaam is beter bekend als de IEEE - uitgesproken als " I triple E. " Het Instituut bepaalt normen voor netwerken . Het organiseert haar werk in gespecialiseerde comites die worden genoemd " werkgroepen . " Elke werkgroep heeft een code . De twee bekendste groepen zijn 802.3 , die Ethernet standaarden behandelt , en 802.11 , dat is gespecialiseerd in Wi - Fi .
Standards

De Wi - Fi- werkgroep van 802.11 de IEEE publiceert al haar aanbevelingen met de 802.11- code , gevolgd door een opeenvolging brief . Daarom is een brief later in het alfabet geeft een nieuwere standaard . De meest geïmplementeerde standaarden 802.11a , 802.11b , 802.11g en 802.11n . Alle Wi - Fi- apparatuur zal in haar bestek , of op de doos , welke van deze standaarden volgt .
Verschillen

Vanaf de datum van publicatie , de 802.11b , g en n normen zijn de meest geïmplementeerde voor draadloze thuisnetwerken . 802.11a beschrijft een duurder systeem dat meer dure apparatuur vereist en werd pas geïmplementeerd in commerciële omgevingen . Veel van de superieure technologie van 802.11a 802.11g geïntegreerd in veel goedkopere apparatuur . 802.11g is nu de meest geïmplementeerde van de vier normen . Het gebruikt dezelfde lagere frequentieband van 802.11b . Een lagere frequentie kan gegenereerd worden door goedkopere apparatuur. 802.11n geïntroduceerd Multiple Input /Multiple Output , wat betekent dat meer dan een antenne . Deze systemen kunnen meer dan een kanaal van data tegelijk streamen .
Implementatie

Het belangrijkste element in Wi - Fi-netwerken is de draadloze netwerkadapter . Dit stuk van de apparatuur heeft om data te vertalen naar radiogolven en zendt een ontvangen naar andere apparaten binnen het bereik . De meeste laptops worden nu geleverd met een draadloze netwerkadapter standaard gemonteerd . Wi- Fi - enabled laptops hoeft niet te communiceren via een draadloze router , maar kunnen rechtstreeks met elkaar in contact . Een netwerk gevormd in deze bemande staat bekend als een Mobiele ad hoc netwerk , of MANET .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te verbinden D - Link naar…
·Het verschil tussen Bluetooth …
·Hoe de beveiliging uitschakele…
·Hoe weet ik of mijn computer W…
·Hoe Set Up Twee Netgear WNDR33…
·Wireless Networking Adapter Pr…
·Hoe naar Draadloos internet in…
·WPA Personal Vs . WEP 
·Wat is WPA2-encryptie ? 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe maak je een D - Link Configure Wirel…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
  Netwerken Articles
·Hoe te Subnetten Count 
·Hoe maak je een Wi - Fi- profiel maak ve…
·Hoe te beschermen Windows Vista Tegen Pi…
·Hoe je Bluetooth inschakelen op mijn lap…
·Hoe maak je een Subnetadres Bereken 
·Hoe op te lossen Res Ieframe.dll DNS-fou…
·Hoe om te bepalen of UDP -verbindingen B…
·Hoe maak je een subnetmasker Breng een N…
·Hoe je PGP sleutels te beveiligen met HS…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com