Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Subnetten Count
Conserve IP ( Internet Protocol ) adressen en het optimaliseren van de communicatie over een TCP /IP ( Transmission Control Protocol /Internet Protocol ) versie 4 netwerken door het delen van IP- adres reeksen in kleinere netwerkgroepen of " subnetten " welk netwerk zal afnemen uitgezonden verkeer en het minimaliseren van het aantal niet-gebruikte IP-adressen . Weten hoe ze het aantal subnetten dat een subnet mask biedt dus subnetten gecreëerd genoeg IP-adressen om een ​​paar meer dan alle maatregelen op elk subnet hosts ondersteunen tellen. Gebruik binair naar decimaal conversie en IP-netwerk klassen om een inzicht in hoe om subnetten te tellen krijgen . Instructies
1

Schrijf de volgende binaire subnetmaskernummer op een blanco stuk papier en schrijf de equivalente decimale getal onder het binaire getal :

11111111.11111111.11111111.00000000


255 255 255 0

die IP adressen en subnet maskers zijn binaire getallen ( base 2 ) die worden voorgesteld door kommagetallen ( base 10 ) door toevoeging van de waarden die bij de positie van elk " 1 " in een sectie of " octet " bij het lezen van rechts naar links . Nullen in de binaire representatie van IP-adressen hebben altijd een waarde van " 0 . " Beschouw de eerste sectie of " octet " van acht cijfers aan de linkerkant van een IP-adres als het netwerk nummer ( het IP -adres voor een enkel netwerk ) voor " Class A " IP-adressen , die altijd een eerste " octet " waarde variërend in waarde van " 1 " tot " 126 ". Beschouw de eerste twee " octetten " van links als het netwerk nummer van " Klasse B " IP-adressen , die altijd een eerste " octet " waarde variërend van " 128 " naar " 191 . " Beschouw de eerste drie " octetten " van links als " Klasse C " IP-adressen ( zoals hierboven afgebeeld ) , die altijd een eerste " octet " waarde variërend van " 192 " naar " 223 ". Kopen van 2

Vervang de meest linkse " 0 " in de meest rechtse " octet " van de binaire " klasse C " subnet mask met een " 1 " en verander de " 0 " onder de laatste " octet " naar " 128 " , zoals hieronder weergegeven : < br >

11111111.11111111.11111111.10000000

255 255 255 128

de waarde van de positie waar u de plaats van de " 0 " met een " 1 " is " 128 " en ook dat het veranderen de " 0 " naar een " 1 " voegt eraan toe dat binaire waarde en positie om de subnet mask en het netwerkadres en verwijdert die binaire waarde en positie van de gastheer van het adres . Merk op dat de gastheer gedeelte van een IP- adres wordt door de binaire cijfers aan het einde van het IP-adres dat niet zijn opgenomen in het subnet mask noch netwerk nummer .
3

Vervang de volgende " 0 " naar rechts met een "1". Let op de waarde van de positie waar je gewoon vervangen van een " 0 " met een " 1 " is " 64 . " Voeg " 64 " in " 128 " en plaats de som (die 192 ) in de vierde octet . Let op de opkomende patroon waarbij de waarde van elke binaire positie is de helft van de waarde van de vorige positie te rekenen vanaf de linker-en tweemaal de waarde van de vorige positie te tellen vanaf rechts .
4

Schrijf de volgende tabel van de " C klasse " subnet mask getallen en waarden op een stuk papier :

Binaire
Laatste Octet --- subnet dat de waarde van het laatste octet bij het tellen van binary van rechts naar links is de waarde terug te vinden in het decimale subnetmasker en er ook rekening mee dat het aantal subnetten is gelijk aan waarde afgeleid bij het tellen van binary van links naar rechts .

Graaf subnetten 5 door eerst het identificeren van het IP-adres als klasse A , B , of C. Bepaal de binaire " 1 " cijfers in het subnetmasker die zijn aan het recht van IP- klasse standaard subnet mask . Voeg de positionele waarden ( gerekend van rechts naar links ) van elke extra subnet mask binair cijfer om het aantal subnetten beschikbaar zijn in een bepaald subnet mask bepalen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een Wireless LAN 
·Hoe te controleren CCNA certif…
·Hoe je Office Communication Se…
·Hoe te CIFS Installeren op Ope…
·Hoe te identificeren Data Comm…
·Hoe maak je een Photo Gallery 
·Away From Home : Bedien uw com…
·Mime Encoding Types 
·USB naar Serieel Conversie 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Ik kan geen verbinding maken met een net…
·Roaming Met WiFi 
·Hoe de Wireless wachtwoord op een Router…
·Routers Vs . Schakelt Vs . Hubs 
·Verbinding maken met draadloos internet …
·Hoe maak je een NetGear Router Upgrade 
·Hoe de netwerksleutel te krijgen voor ee…
·Cat 5 Wire & Cat 6 Wire Vergelijking 
·Hoe je gegevens van de ene naar de ander…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com