Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
USB naar Serieel Conversie
Seriële aansluitingen gebruiken pins connectoren en schroef-in kabel -connectoren voor externe apparaten zoals muizen en monitoren op een computer aan te sluiten. USB-technologie is te vinden op een groeiend aantal laptops en desktop computers , het aansluiten van alles, van printers en mp3-spelers om camera's en toetsenborden op de computer . Een USB naar seriële conversiekabel of kit kunt u apparaten die een seriële poort verbinding met computers die seriële poorten missen , maar hebben wel USB-poorten nodig verbinden . Bepaal de Connections

Bepaal of u een conversie kabel nodig . Om dit te doen , eerst het apparaat te controleren of perifere zelf te zien wat voor soort kabel het heeft . Als het uiteinde van de kabel die is bedoeld voor aansluiting op de computer heeft een reeks pinnetjes , dan is een seriële kabel . Controleer de computer zelf om te zien of een seriële poort . Als de computer niet een seriële verbinding poort , maar het apparaat waarmee u verbinding wilt maken een vereist , dan

Aankoop een conversie kabel . > Koop een USB naar seriële conversiekabel op oudere " legacy " -apparaten ( of printers , faxen , beeldschermen , computer muizen of toetsenborden ) op een computer dat ontbreekt seriële poorten aansluiten . Meer en meer van deze apparaten worden standaard met USB-aansluitingen , maar een USB naar Serieel converter kabel zal toestaan ​​oudere apparaten om te werken op computers en laptops die seriële verbindingen ontbreken .

Deze converter kabels gekocht kan worden met meerdere seriële poorten coming out van een enkele USB-aansluiting ( zie voorbeelden in Resources ) . U kunt ook de aankoop van enkele verbinding converters als u slechts een serieel apparaat aan te sluiten .

Schaf een conversie kabel die USB plug-and - play compatibel , omdat dit de kans op compatibiliteitsproblemen te beperken of te moeten zoeken voor extra software drivers .
verbinding en installeer de conversiekabel

Sluit het USB-uiteinde van de conversie- kabel aan op een beschikbare USB -poort op uw computer of laptop . Sluit de seriële verbinding einde aan de seriële kabel die uit het apparaat dat u gebruikt . Als de conversie kabel kit kwam met een cd met drivers erin , plaatst u de cd en volg de installatie-instructies voor de CD .

Sommige USB naar serieel conversie kits kunnen automatisch worden herkend door de computer , maar zo niet , de opgenomen discs kunt de benodigde stuurprogramma's worden geïnstalleerd . Houd in gedachten dat u kan nodig zijn om ook de stuurprogramma's voor het specifieke apparaat dat u gebruikt , zoals een printer of computer muis te installeren . Deze specifieke stuurprogramma's ook in het algemeen komen op een CD met het apparaat zelf .

Mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten om de installatie te voltooien . Schakel de stroom van het aangesloten seriële apparaat op na het aansluiten van de seriële kabel aan op de USB- conversiekabel .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Pad Alignment Fundamentals 
·Wat is Avaya Aura ? 
·Hoe de server pingen vanaf Qui…
·Hoe maak je Geef een PC een st…
·Link Access Protocol 
·Hoe maak ik een e-mailadres vo…
·Hoe te verbinden Twee Fiber Ch…
·Hoe maak je een kat Rewire 6 K…
·Wat is Server Network Software…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je op afstand controleren Mijn Group…
·Hoe maak je verbinding een router te hug…
·Het verschil tussen de 2G & 3G Spectrum 
·Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
·Hoe maak je verbinding een modem aan een…
·Hoe Transmission Media classificeren 
·Hoe kan ik Hook Up een Wireless Linksys …
·Hoe te schrijven op Draad Met een Marker…
·Hoe kan ik een software router configure…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com