Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Access Point Client Vs . Draadloze Repeater
Basic draadloze netwerken slechts een internetverbinding en een draadloze router nodig . Meer ingewikkelde netwerken kunnen andere hardware, zoals een toegangspoort in access point client- modus of een draadloze repeater vereist . Toegangspunten en draadloze repeaters maken het makkelijker om andere apparaten aan te sluiten op uw netwerk , maar zij doen dat op zeer verschillende manieren . Hardware

draadloze toegangspunten
in client- modus zijn draadloze routers die geconfigureerd voor verbinding met andere draadloze routers via een netwerk zijn geweest . Niet alle routers ondersteunen access point client- modus , en sommige zijn beperkt tot slechts verbinden met hetzelfde model router . Zendrepeaters daarentegen gewoon een draadloos signaal van een router te nemen en opnieuw uitzenden in een nieuwe richting of een hogere macht . Ze zijn doorgaans compatibel met elk merk of model van de router . Sommige routers kunnen ook worden geconfigureerd om te werken als een draadloze repeaters .
Configuratie

Zendrepeaters
vereisen zeer weinig configuratie . Ze worden meestal geïnstalleerd tussen een draadloze router en een gebied met slechte WiFi ontvangst . U moet mogelijk ook de repeater verbinding met uw router met een Ethernet -kabel om het te configureren met de basisinstellingen van uw draadloze netwerk , zoals de naam en het wachtwoord . Toegangspunten in client- modus vereisen aanzienlijk meer setup . Ze moeten worden aangesloten op Ethernet- poort van een computer over te schakelen naar client-modus en zorgen voor mac -adres van de andere router . U moet ook het IP-adres van de client access point te veranderen tot een conflict met de andere router te voorkomen . Client access points worden geïnstalleerd binnen zendbereik van een router in de buurt van andere computers die verbinding maken met de client access point .
Connections

Devices
niet rechtstreeks aansluiten op een draadloze repeater . In plaats daarvan , de repeater zendt het apparaat draadloos een signaal naar een draadloze router en vice - versa . Dus , elk apparaat vereist alleen de naam en het wachtwoord van het draadloze netwerk , of draadloze signaal van het apparaat gaat rechtstreeks naar de router of worden doorgestuurd door de draadloze repeater . Client access points te verbinden met een draadloze router met een internetverbinding via een draadloze verbinding . Andere apparaten kunnen dan aansluiten op de client access point toegang tot het internet via de originele router .
Netwerk Structuur

Draadloze netwerken die draadloze repeaters onder meer worden gestructureerd als enkele grote netwerken . Alle computers toch verbinding met het internet en met elkaar via een router . Elke computer kan aansluiten op een andere computer , op voorwaarde dat de computers goed zijn geconfigureerd . Client toegangspunten wijzigen van de structuur van het netwerk . Apparaten die op de client access point vorm van hun eigen sub - netwerk . De computers die zijn aangesloten op de client access point zal zijn om met elkaar te verbinden , maar ze zullen niet in staat zijn om verbinding te maken met de computers die draadloos zijn verbonden met het belangrijkste toegangspunt zonder het toegangspunt en client- point correct configureren . < Br >
DD - WRT

DD - WRT is een aangepaste router firmware die de mogelijkheden van veel routers kunnen uitbreiden . Met DD - WRT geïnstalleerd op een router , kunt u de router als client draadloos toegangspunt of een draadloze repeater gebruiken . Een DD - WRT router in client- modus of draadloze repeater -modus zal dus hetzelfde gedragen naar een commerciële client access point of draadloze repeater .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Verbinding maken met draadloos…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe je Wireless Internet Acces…
·Hoe de Linksys WRT300N Router …
·Hoe je Wireless inschakelen in…
·How to Set Up Draadloos intern…
·Ik heb een WiFi Capable Laptop…
·Hoe kan ik mijn Network Securi…
·De voordelen van een Bluetooth…
  Related Articles
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe maak je een D - Link Online Account …
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
Hoe een Belkin Wireless G Router gebruik…
Hoe te Toegang blokkeren tot websites me…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Toegang tot een router creëren 
Hoe krijg ik toegang tot mijn Linksys WC…
Hoe te verbinden Twee Linksys draadloze …
  Netwerken Articles
·Tik Paging Protocol 
·5 Voice Tools for Android 
·Het IP- adres van een draadloze router z…
·Hoe je je 2Wire Modem Bewerken 
·Hoe het opzetten van een proxy Lees - Al…
·Hoe controleert de cache Datum 
·D - Link Vs . SMC Switch 
·Hoe kan ik een firewall in Linux 
·Hoe te activeren een Ethernet LAN Contro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com