Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
USB Hub Uitleg
Een USB-hub wordt gebruikt om meerdere USB- compatibele apparaten op een computer desktop of laptop aan te sluiten . Een USB Hub kunnen gebruikers direct uitbreiding van het aantal beschikbare USB-poorten op hun computer . Alle apparaten die verbinding maken met een computer via een USB -aansluiting kan worden aangesloten op een USB-hub . Functie

USB hub wordt gebruikt om het aantal USB apparaten die tegelijkertijd kunnen worden aangesloten op een computer uit te breiden . De USB-hub is een klein doosje achtig apparaat dat meerdere USB-poorten ingebouwd in het beschikt . De hub is aangesloten op een beschikbare USB-poort op de computer met een USB-verlengkabel . Wanneer deze is aangesloten , staat het de gebruiker toe om meerdere USB-apparaten zoals MP3-spelers , camera's, toetsenborden , computermuizen , printers , externe harde schijven en flash drives aansluiten op de computer via de hub .
Types < >

Alle USB-hubs br zijn standaard als het gaat om hun doel . De meeste USB-hubs zijn in staat om ondersteuning van maximaal 127 USB-apparaten . De primaire twee soorten USB-hubs zijn self -powered USB-hubs en AC USB-hubs .

Self -powered USB-hubs
halen hun stroom direct uit de USB -poort ze verbonden zijn . AC USB-hubs hebben hun eigen voeding die wordt aangesloten op een stekkerdoos of stopcontact . AC gevoede hubs zijn gunstig voor apparaten die meer middelen zoals printers , externe harde schijven en scanners gebruiken .
Voordelen

Er zijn een paar belangrijke voordelen aan de aankoop en het gebruik van een USB-hub . Een voordeel is de toegankelijkheid . Veel computers hebben hun USB-hubs op de achterkant van de computer die zijn moeilijk te bereiken met name bij het gebruik van een apparaat dat wordt aangesloten en vaak losgekoppeld , zoals een iPod of flash drive kan worden . De USB-hub kan de hub aan te sluiten op de moeilijk te bereiken USB -poort te bereiken met de hub worden geplaatst in een gemakkelijk te bereiken locatie , zoals op het bureau van de gebruiker .

Een ander voordeel is de uitbreiding van de USB -poort beschikbaar . Dit voordeel is met name relevant voor laptop gebruikers die vaak zijn beperkt tot drie of minder ingebouwde USB -poorten . Een USB-hub aangesloten op slechts een van deze USB -poorten biedt alle USB-poorten men nodig heeft .
Grootte

USB hubs
komen in een grote verscheidenheid van vormen en maten . Sommige bedrijven ontwikkelen hubs die zijn ontworpen om te kijken als bepaalde voorwerpen zoals ballen of dieren, terwijl andere USB -hubs zijn een beetje meer standaard op zoek dozen . De functionaliteit van de USB-hub blijft hetzelfde , ongeacht de vorm of grootte . De meeste USB-hubs zijn klein genoeg om te passen in een laptop draagtas waardoor ze ideaal voor mobiel gebruik .
Misvattingen

USB-hubs
geen USB-verbindingen sneller te maken . Bijvoorbeeld als een USB 1.1 ( oudere USB-technologie ) -apparaat is aangesloten op een USB 2.0-hub , zal de snelheid van de gegevensoverdracht niet overeen met de 2.0-technologie . Ook is het belangrijk om in gedachten te houden dat elk apparaat dat is aangesloten op de USB -hub nog steeds is aangesloten op een primaire USB -poort en alle gegevens komen en gaan wordt overgebracht door dat enkele USB-poort .

Previous: Next:
  routers
·Hoe vindt u uw SSID wachtwoord…
·Hoe de beveiliging toe aan uw …
·Hoe je toestaan ​​externe Ping…
·Hoe te Freestafels Lees 
·Hoe te Poorten op Netgear door…
·Hoe maak je Ceiling Mount een …
·Netgear Problemen 
·How to Set Up een NetGear DG83…
·Hoe maak je een Comcast router…
  Related Articles
Linksys Network Hub instructies 
Hoe je draadloze USB-adapter configurere…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe te Connect Mijn USB-modem aan mijn L…
Hoe maak je een 3G- USB-modem gebruiken …
Kunt u gebruik maken van een USB- RCA Mo…
Hoe maak je een USB-modem aansluiten op …
Hoe maak je een TRENDnet USB externe ant…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Remote Antenna In een WRT…
·Hoeveel bandbreedte is voldoende voor ee…
·Bestanden overzetten van pc naar pc 
·Hoe maak je een wachtwoord toe aan een T…
·Hoe maak je een Fiber Optic Modem Instal…
·Definieer Public Data Network 
·Hoe kan ik een Linksys Wireless Adapter …
·Karmic Pure - FTPd Configuratie-opties 
·Wat doet HTML Stand voor ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com