Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is SSID op Computers?
Wi - Fi-netwerken maken gebruik van een naam schema om onderscheid te maken tussen Wi - Fi-netwerken met overlappende dekkingsgebieden . De term voor deze naam draadloze netwerk is SSID wat staat voor Service Set Identifier . Wi- Fi uitgeruste computers automatisch detecteren en melden eventuele SSID's die zo zijn geplaatst dat de gebruiker de mogelijkheid om verbinding te maken met hen , indien gewenst . SSID Richtlijnen

SSID
zijn hoofdlettergevoelig en beperkt tot maximaal 32 alfanumerieke tekens , inclusief spaties , ook al houden de SSID onder 32 tekens nummer wordt aanbevolen . Met behulp van enige vorm van prive-informatie als een SSID wordt niet aanbevolen .
Broadcast SSID

SSID
worden soms gebruikt als reclame-instrumenten , zoals in het geval van een beroemde luxe koffie slaan dat de naam van hun winkel gebruikt als hun SSID . De SSID kan worden gebruikt om reclame te maken door het opnemen van de naam en locatie van de vestiging in het SSID , zoals zou kunnen worden gevonden in een terminal van de luchthaven , waar een SSID " Star Cafe Gratis WiFi Gate B " als voorbeeld zou kunnen lezen . Een andere variant zou zijn om de naam van het bedrijf en het telefoonnummer uitgezonden als de SSID , die zou worden gezien door de computer gebruikers als " Fast Food Afhalen 555-555-5555 . "
Prive SSID

de eigenaar van het draadloze netwerk kan ervoor kiezen om de SSID niet uitzenden als een manier om hun netwerk prive houden . Hierbij moet worden opgemerkt dat er verschillende programma's, waaronder Aircrack en airodump dat eventuele SSID , zelfs als ze zijn ingesteld om niet uitgezonden kan detecteren . Om dit te ontmoedigen gebeurt , is in dienst social engineering sterk aanbevolen . Jeff Liebermann , van learnbydestroying.com , maakt gebruik van " Virus Testing Lab ' als een effectieve manier om mensen uit te sluiten op zijn SSID ontmoedigen .
Default SSID

Bij het opzetten een toegangspunt , tenzij er geen mogelijkheid van een ongenode gebruiker verbinding maakt met het terloops , is het noodzakelijk om de fabrieksinstellingen gebruikersnaam , wachtwoord en SSID wijzigen . Er is een lopende grap in de industrie die " Linksys is Amerika's ISP - het verstrekken van connectiviteit overal je toevallig " te wijten aan het feit dat veel gebruikers niet de SSID of het wachtwoord te wijzigen , waardoor het als de standaard Linksys /Linksys < br . >
Multiple SSID

Sommige toegangspunten zorgen voor de creatie van meer dan een SSID zodat een publieke SSID kan worden uitgezonden voor open toegang , terwijl een particulier kan worden beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang . Dit kan nuttig zijn in een situatie waarin een cafe wenst te delen toegang tot internet , terwijl ook het houden van een beveiligd draadloos netwerk voor eigen intern gebruik zijn.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe installeer ik een Atheros …
·Hoe maak je een cantenna WiFi …
·Hoe maak je een Reverse Proxy …
·Hoe maak je een lage Cost WiFi…
·Lijst van Mandriva draadloze k…
·Wat zijn de sneltoetsen op IOG…
·How to Set Up Secured Wireless…
·Welke hardware is nodig om dra…
·Draadloos Internet Sharing wer…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
  Netwerken Articles
·Hoe een MDSE 
·Hoe een Apple Computer toevoegen aan een…
·Hoe te Freestafels Lees 
·De voordelen en nadelen van Full duplex …
·Hoe om te achterhalen wat poortnummers t…
·Hoe opzetten van uw eigen VoIP -netwerk 
·Hoe het opzetten van draadloze printerde…
·Hoe te vertellen als iemand op je draadl…
·Hoe verander ik mijn proxy firewall ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com