Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe opzetten van uw eigen VoIP -netwerk
Dit artikel gaat over hoe het opzetten van een kleine of thuis VoIP-netwerk . Selecteren van de gebruiker apparaten is de meest moeilijke beslissing . User devices zijn er in vele verschillende stijlen . IP- telefoons zijn telefoons die direct kan aansluiten op het netwerk . Telefoon adapters kan verbinding maken met een netwerk en laat traditionele telefoons om VoIP te gebruiken op het netwerk . Softphones zijn applicatieprogramma's die draaien op een standaard computer . Een SIP proxy of Soft PBX kan ingesteld worden voor gebruik in het netwerk . Deze SIP proxy of Soft -PBX is software die draait op een server die berichten voor oproep -en afkoppelen bestuurt . Een Soft PBX heeft meer functies dan een SIP-proxy . Wat je nodig hebt
IP-telefoons of
Telefoon adapters en analoge telefoons of
Computers met telefoon software applicaties
Dedicated server met SIP -software
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Bepaal hoeveel telefoons zullen worden gebruikt op het netwerk . Als er slechts een toestel nodig is , zou de eenvoudigste manier om het opzetten van het netwerk in te schrijven op een openbare dienst zoals Vonage en Skype . Als er meerdere telefoons nodig zijn en die u wilt bellen tussen telefoons op uw site , selecteer een schakelmechanisme . Kopen van 2

Selecteer een schakelmechanisme . De switchprotocollen van keuze is het Session Initiation Protocol of SIP . U kunt ofwel een SIP-proxy -server of een SIP PBX , zoals Asterisk gebruiken . Een SIP-proxy stuurt berichten die worden gebruikt voor het gesprek aansluiten en loskoppelen. Een Soft PBX , naast het aanbieden van proxy- diensten , kan een voice mail systeem , antwoord berichten en meer . Echter , een Soft PBX is complexer te zetten . Zie de koppelingen in de middelen om open bronnen software voor deze .
3

het schakelen server configureren te verkrijgen . Als u van plan om een server te gebruiken , het meest belangrijke ding om te configureren is het IP-adres en het masker van de server . Kies een IP -adres van uw IP-netwerk ontwerp of vraag uw netwerkbeheerder voor een adres . Dit adres moet worden geconfigureerd in de IP-telefoons .
4

Kies de eindpunten . IP- telefoons zullen de duurste optie. Telefoon adapters kunt u traditionele telefoons gebruiken . Softphones vereisen dat een computer beschikbaar en ingeschakeld om een telefoongesprek te voeren . Beschouw het probleem van stroomuitval . Batterij back - up wordt aanbevolen voor VoIP-netwerken .
5

configureren van IP -telefoons , indien geselecteerd . IP -telefoons hebben meestal een eenvoudig menu dat kan worden benaderd met het toetsenbord . Op een minimum , kunt u het IP -adres van de telefoon configureren , of onderzoekt de telefoon om te zien of het met succes automatisch een IP adres heeft verkregen . De details van hoe dit wordt gedaan zal variëren van leverancier tot leverancier , dus raadpleeg de documentatie van uw telefoon . Zodra het IP-adres van de telefoon bekend is, kan de resterende configuratie worden gedaan met behulp van een web browser . Typ het IP-adres van de telefoon in de adresbalk boven in een browser en volg de documentatie van de leverancier voor overige parameters te configureren .
6

configureren telefoon adapters . Telefoon adapters meestal gebruik tonen van een aangesloten toestel voor de eerste configuratie . Zodra een IP-adres en masker zijn ingevoerd , wordt de resterende geconfigureerd via een web browser . Typ het adres van de telefoon in de adresbalk boven in de browser en volg de documentatie van de leverancier voor overige parameters te configureren .
7

configureren softphones . De data van het configureren telefoon software is afhankelijk van de geselecteerde telefoon . De belangrijke parameters voor het configureren van het IP-adres van de proxy of PBX en het telefoonnummer van de telefoon.

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te herstellen VoIP 
·Wat zijn de voordelen van 3G-t…
·VoIP Transport Protocol 
·Hoe maak je een VoIP Phone Pro…
·VoIP Law 
·Installatie van VoIP 
·Hoe te Overgang naar VoIP 
·Hoe te gebruiken VoIP gebruike…
·Hoe vindt u de beste VOIP Phon…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Turn Off Wireless 
·Hoe kan ik een IP- camera aansluiten op …
·Hoe kan ik Call Forward Meerdere Lijnen …
·Hoe maak je een Batch Command uitgevoerd…
·Hoe Network computer tot computer 
·Ontbrekende Local Area Connection op Win…
·Hoe de DeviceNet Trunk Line Install 
·Wireless Network Security Test 
·Hoe maak je een gedeelde schijf met Open…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com