Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Dial Up Alternatieven
Als je moe van de trage download bent en upload snelheden , zult u opgelucht te weten dat er een breed scala van dial - up alternatieven beschikbaar . De meeste stedelijke en voorstedelijke gebieden zijn nu uitgerust met kabel- en DSL-lijnen , en het is gemakkelijk om dit type verbinding geïnstalleerd . Zelfs als u woont in een landelijk gebied , kunt u waarschijnlijk gebruik maken van een satelliet -verbinding of een draadloze kaart voor uw laptop . Deze alternatieven zijn vaak sneller en betrouwbaarder dan een traditionele dial - up internetverbinding . Kabel Internet

Kabel Internet Business is ontworpen om te werken over een lijn geïnstalleerd door een kabel- tv-bedrijf , met behulp van een kabelmodem . Als u ervoor kiest om dit soort internet in je huis of kantoor te gebruiken , zult u gevraagd worden om een servicecontract met uw lokale kabelmaatschappij ondertekenen . U zult dan leasen of kopen van een kabelmodem van hen . Zij zullen een servicemonteur sturen naar de Internet service op uw computer te installeren . Als je netwerk meerdere computers op uw kabel- internetverbinding zal zijn , zult u ook nodig hebt om een draadloze router te kopen en het opzetten van een draadloos netwerk in uw huis of betalen een monteur om dit te doen voor u . U zult waarschijnlijk betalen een installatie kosten , evenals een vast bedrag per maand , voor internet service .
DSL Internet

Digital Subscriber Line ( DSL ) Internet -technologie verbindt een computer met internet via een klant bestaande telefoonlijn . Omdat het signaal digitaal kan gebruiken delen van de fysieke telefoonlijn die niet worden gebruikt voor spraakcommunicatie , waardoor een snelle , betrouwbare internetverbinding . Als u kiest voor dit type verbinding in uw huis of kantoor , moet worden geïnstalleerd door uw telefoonmaatschappij . U zult een installatie vergoeding te betalen voor een dienst verbinding met uw computers te verbinden , samen met een maandelijkse vergoeding .
Satelliet Internet

Satelliet Internet wordt vaak gebruikt door abonnees in gebieden waar DSL en kabel internet zijn niet beschikbaar . Internet signalen weerkaatst satellieten , die ook kan worden gebruikt voor televisie aan abonnees . Deze Internet -optie is minder betrouwbaar en dus minder populair , zoals satellietsignalen kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden , en abonnees ' Internet- signalen kunnen worden onderbroken tijdens ongunstige weersomstandigheden . Gebruikers betalen voor hun satelliet , evenals een maandelijkse vergoeding , voor internet service .
Wireless Modem Cards

Wireless modem kaarten , in de volksmond " air -kaarten , " zijn vaak gebruikt door internetgebruikers die vaak op de gaan , zoals forenzen of degenen die vaak werken in het veld . Deze kaarten kunnen worden gekocht met vooruitbetaalde bedragen van Internet tijd of op een abonnement vergelijkbaar met een mobiele telefoon . Ze worden aangesloten op een sleuf op de computer en de gebruiker met een beperkte hoeveelheid tijd om de toegang tot internet . Deze kaarten zijn het best geschikt voor gebruikers die alleen toegang moeten hebben tot het internet voor een korte periode van tijd .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe Look up IP-adressen 
·Internet Based Social Networki…
·Hoe kom ik erachter uploadsnel…
·Hoe te verbinden met het inter…
·Wat zijn de functies van een P…
·How to Get Rid van de Connecti…
·Hoe kan ik een SSL Certificaat…
·De voordelen van e-mail als co…
·Hoe maak je een Google Adsense…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe het opzetten van draadloze printers 
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Set Up WiFi Internet 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een D - Link Router & DSL Mo…
·Eisen voor VMware ESX 
·Een statisch IP adres te vinden 
·Hoe kan ik mijn computer configureren vo…
·Hoe een geaggregeerde SONET Weergave op …
·Hoe je IP-adres conflicten in Windows XP…
·Welke poorten VNC gebruiken ? 
·Hoe maak je een Wi - Fi -signaal booster…
·Hoe upload ik meerdere foto's op Faceboo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com