Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe kan ik een Netgear modem Problemen
Een Netgear modem verbindt uw computer of draadloze router om uw internetverbinding . Netgear verkoopt tientallen modellen , inclusief standalone modems en routers met interne modems . Incidentele problemen kunnen ontstaan ​​dat de snelheid of de betrouwbaarheid van uw internetverbinding kan beïnvloeden . Wat uw Netgear modem model of stijl , het oplossen van algemene problemen om het probleem te lokaliseren en krijg je computer weer online . Instructies
1

Zorg dat de Netgear modem is ingeschakeld . Sommige model stijlen hebben een uit-knop of -schakelaar , terwijl anderen gaan automatisch aan zodra je ze aansluit op een stroombron . Controleer het netsnoer om ervoor te zorgen dat het wordt aangesloten op de achterkant van het modem en is aangesloten op een stopcontact . Kopen van 2

Controleer of de Netgear modem is verbonden met uw internetprovider als uw computer kan ' t online te krijgen of als het licht het label "Internet " op de voorzijde van het apparaat knippert . DSL-modems moet worden aangesloten op uw telefoonlijn met een Ethernet-kabel . Kabelmodems zijn meestal verbonden met een coaxiale kabel in de muur . Als je onzeker bent over uw internetverbinding methoden , contact op met uw internetprovider ( zie bronnen ) .
3

Controleer dat de Netgear modem is aangesloten op uw computer of de modem is ingeschakeld en haar " Internet " lampje brandt , maar uw computer kan niet online te krijgen . Modems moet worden aangesloten op de computer met behulp van een Ethernet-kabel , of aangesloten op een draadloze router die stuurt een draadloos internet signaal .
4

Kijk of uw computer is toegetreden tot de geschikte draadloze internetnetwerk als je ' opnieuw gebruik van een Netgear router met een interne modem . De standaard naam van het draadloze netwerk voor Netgear modems en routers is " NETGEAR . " Op een Mac , klikt u op het pictogram voor draadloze communicatie in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer het netwerk uit het drop - down menu . In Windows , dubbelklikt u op het pictogram Netwerk in de Windows-taakbalk . Als u niet zeker weet hoe u uw computer installeren , raadpleeg dan de handleiding of de fabrikant van uw besturingssysteem .
5

Reset de Netgear modem . De resetknop bevindt zich meestal aan de achterzijde van het apparaat . Dit reset de interne software in het apparaat en kunnen software - gerelateerde problemen op te lossen , zoals gedaald internetverbindingen .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een Comcast Modem …
·Hoe maak je een verbinding Rog…
·Hoe de snelheid van een Novate…
·Hoe maak je een modem Kies 
·Hoe maak je een mobiele telefo…
·How to Set Up een Paradyne Wir…
·Hoe maak je een router Hook aa…
·Hoe een interne modem resetten…
·Hoe maak je verbinding een WRT…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Network PC's met een seriële kabel 
·Maak je eigen Ringtones en deze via Blue…
·Wat is VSAT technologie ? 
·Hoe te verbinden met een draadloos netwe…
·Hoe je DHCP Reserveringen importeren 
·Hoe te delen Internet Van Een Modem 
·Wat is een client - server -computer net…
·Hoe om te gaan Wireless In-Home 
·Hoe maak je verbinding een notebook met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com