Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Network PC's met een seriële kabel
Als u nodig hebt om bestanden tussen twee computer over te brengen , maar willen niet de extra netwerkhardware dat een typisch lokaal netwerk nodig heeft om de functie te kopen , kunt u in plaats daarvan sluit u de computers met een seriële kabel . Dit is een directe kabelverbinding genoemd en kunnen worden ingesteld tussen twee computers met open werkende seriële poorten . Deze methode vereist een seriële kabel met een " vrouwelijke " aansluiting aan elk uiteinde , die kunnen worden gekocht bij een computerwinkel . Wat je nodig hebt
2 computers
Seriële kabel ( female naar female )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit het ene uiteinde van de seriële kabel aan op de seriële poort op de achterkant van de eerste computer . Sluit het andere uiteinde van de seriële kabel aan op de seriële poort aan de achterzijde van de tweede computer . Kopen van 2

Klik in het menu op "Start" op de eerste computer en kies ' Configuratiescherm'. Dubbelklik op het pictogram "Network Connections " .
3

Klik op de "Maak een nieuwe verbinding " optie aan de linkerkant van het venster Netwerkverbindingen . Klik op de knop "Volgende" .
4

Kies " Opzetten van een geavanceerde verbinding " van de opties , en klik op de knop "Volgende " . Kies " Rechtstreeks aansluiten op een andere computer , " en klik op ' Next '.
5

Kies " gastheer" en de rol van deze computer en klik op ' Next '. Klik op de "Serial " -optie apparaat verbinding en klik op ' Next '.
6

Vink de vakjes naast de gebruikers voor wie u toegang wenst tot de hostcomputer verlenen . Klik op de knop 'Toevoegen' om gebruikersaccounts die niet worden vermeld op de lijst van toegestane gebruikers toe te voegen . Klik op " Next . " Klik op de knop "Voltooien" .

Herhaal stap 7 2 , 3 , en 4 voor de tweede computer . Kies " Gast ", zoals de rol van de tweede computer , en klik op ' Next '.

Type 8 een naam om de directe netwerkverbinding te identificeren , klik vervolgens op de knop "Volgende " . Kies de "Serial " -optie apparaat verbinding en klik op ' Next '.
9

Klik op " gebruik Anyone 's" de optie en klik op ' Next '. Klik op de knop "Voltooien" .
10

rechtermuisknop op het pictogram 'Deze computer' in het menu Start op de eerste computer , en kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Computer Name " . Klik op de knop 'Wijzigen' . Typ in een werkgroep naam , en klik op ' OK ' en 'Toepassen'.
11

Herhaal stap 10 op de tweede computer , typen in de naam van de werkgroep precies zoals het voor de eerste computer werd getypt . < br >
12

Herstart beide computers . Meld u aan als een van de toegestane gebruikersaccount ( gedefinieerd in stap 6 ) op de tweede computer .
13

Dubbelklik op de " My Network Places " icoon op het bureaublad op de eerste computer . Klik op ' View Workgroup Computers "om het netwerk icoon van de tweede computer weer te geven . Dubbelklik op het netwerk icoon van de tweede computer te kopiëren en te bekijken gedeelde bestanden .
14

Dubbelklik op het pictogram " My Network Places " op het bureaublad op de tweede computer . Klik op het pictogram " View Workgroup Computers ' aan de linkerkant van het venster om het netwerk icoon van de eerste computer weer te geven . Dubbelklik op het netwerk icoon van de eerste computer te kopiëren en te bekijken gedeelde bestanden .
15

Klik met de rechtermuisknop op een map op beide computers die u wilt " Delen en beveiliging ... " delen en klik . Klik op de " Deze map delen op het netwerk 'in te schakelen en klik vervolgens op " Apply "om de wijzigingen toe te passen en maak de map ter beschikking van de computer in het netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Verbinding maken met ReadyNAS …
·Hoe uw laptop installeren op j…
·Hoe de Pingopdracht te zien Al…
·Hoe maak je een Netgear Firewa…
·Wat is een Apple Bonjour ? 
·Hoe maak je een Windows XP mac…
·Hoe te Plots Log in op Epson 7…
·Hoe maak je een router Compute…
·Hoe Hard Wire Mijn PS3 Wanneer…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is Starbucks WiFi ? 
·Hoe kan ik een prive draadloos netwerk h…
·Hoe uw eigen SSL Certificaat Zorg 
·UXP Protocol 
·Hoe je je IP- adres te configureren 
·Hoe maak je een 3347 - ENT Modem configu…
·Hoe de D - Link G710 Configure 
·Hoe te Voice Vlan configureren op 3560 
·Hoe maak je inschakelen van een ThinkPad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com