Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn IEEE Standards ?
De wereld van computers en elektronica vereist normen . Toen computers voor het eerst begon te populair geworden , werden ze gebouwd op een manier die de fabrikanten gevoeld had gelijk . Als het vermogen om te maken computers en randapparatuur samenwerken over netwerken belangrijker geworden , fabrikanten gebouwd vaak hun fysieke aansluitingen en software om alleen te werken met hun eigen apparatuur . Maar overheidsregulering en de bedrijven de aankoop van de apparatuur onder druk van de industrie te creëren en zich te houden aan standaarden om de interoperabiliteit te vergemakkelijken en de kosten te verlagen . De IEEE

IEEE
, normaal uitgesproken als " I triple E " staat voor het Institute of Electrical and Electronics Engineers . Het is een non - profit organisatie die zichzelf omschrijft als " de grootste organisatie ter wereld gewijd aan de vooruitgang van de technologie . " Er zijn meer dan 400.000 leden in vele landen . Primair gestart door elektrotechnici , heeft het verantwoordelijk voor het definiëren van veel van de normen die elektronica en communicatie -apparatuur gebruikt over de hele wereld te reguleren geweest
definiëren Standards

De IEEE is . gerund door vrijwilligers . Commissies werken samen met verschillende industrieën om normen te definiëren . Normen kunnen betekenen veel dingen , maar de IEEE normen zijn vaak neer op extreme technische details , zoals hoe gegevens uit een netwerk wordt verplaatst . Deze normen worden vervolgens gepubliceerd . Als een fabrikant wil beweren dat ze zich houden aan een bepaalde norm , de norm staat precies wat het moet doen met zijn product te maken dat beweren . De koper van de apparatuur of software heeft vervolgens een aantal comfort niveau dat zijn systeem zal werken zoals gepland .

IEEE-standaarden
blijven groeien . Ze worden voortdurend beoordeeld door de bestuurscommissie . Als nieuwe technologie wordt gemaakt , worden oude normen aangepast aan de nieuwe behoeften . Snelheid is altijd een criteria voor netwerk- software , en nieuwe manieren om de oude normen sneller worden altijd beschouwd .
IEEE 1394 Firewire

De FireWire -interface standaard , terwijl vooral vaak op Apple computers , wordt ook gebruikt in Windows en andere computersystemen . Het is een volledige beschrijving van een universele interface tussen het besturingssysteem en de randapparatuur , inclusief hardware verbinding en netwerk protocol . Elke firewire -apparaat kan praten met een andere firewire -apparaat .
IEEE 802.3 Ethernet

De Ethernet-standaard kan de belangrijkste norm IEEE heeft gemaakt . Ethernet is de basis van het internet , de onderliggende weg dat het verkeer mogelijk maakt te stromen . Het idee van Ethernet , zoals met de meeste van de netwerkprotocollen IEEE ontwikkelt , is het bouwen van een basis waarop meer gesofisticeerde toepassingen kunnen worden gebouwd zonder zich zorgen te maken over de onderliggende transport .
IEEE 802.11 Wireless LAN

Ieder huishouden dat een draadloze router om computers aan te sluiten zonder het inpluggen van is het gebruik van de IEEE 802.11-standaard heeft . Het is alomtegenwoordig geworden voor alle soorten van personal computers , routers en hand-held apparaten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Packet Loss Ratio Berek…
·Hoe een computer te convertere…
·Belang van het Internet Networ…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Wat is T3 Internet ? 
·Hoe Fix een kan server niet vi…
·Verbinding maken met het inter…
·Hoe maak je Facebook Emotions 
·Hoe maak je een Webmaster Tool…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe je DMZ configureren in Linksys 
·Eenvoudige instructies voor een draadloz…
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
·Hoe maak je een draadloze router Hook aa…
·Hoe maak je een Ethernet- kabel tester B…
·Microsoft RPC protocollen 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Hoe kan ik een draadloze adapter in Linu…
·Hoe een NTP-server Setup 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com