Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Over ISP's
ISP is een afkorting voor Internet service provider . U moet beschikken over een ISP om verbinding met het internet . Bij het kiezen van een Internet service provider , moet u overwegen wat uw wensen zijn en wat voor soort apparatuur u hebt . Uw budget is ook belangrijk , omdat er meestal een maandelijkse vergoeding voor internet service . Geschiedenis

Het internet werd geboren in de vroege jaren 1960 . Het Amerikaanse ministerie van Defensie Advanced Research Projects Agency ( ARPA ) gevormd ARPANET in 1966 . Op het eerste , het netwerk opgenomen van een reeks knooppunten in grote universiteiten , zoals de Universiteit van Californië in Los Angeles en Stanford . In 1989 , Tim Berners - Lee was de eerste die het World Wide Web te stellen . Hij schreef de eerste webserver , en een programma dat diende als zowel een webbrowser en een editor . Hoewel veel mensen vandaag de dag gebruiken de termen Internet en het World Wide Web door elkaar, ze zijn niet hetzelfde . Het Internet is een wereldwijd netwerk van computers . Het World Wide Web gebruikt Hypertext Transfer Protocol ( HTTP ) als de wijze van het delen van informatie over het internet . Andere methoden zijn onder Simple Mail Transfer Protocol ( SMTP ) , file transfer protocol ( FTP ) en Internet Relay Chat ( IRC ) . Een van de eerste internet service providers waren CompuServe en PSINet .
Soorten

Er zijn vier basistypen op Internet service. Dit zijn dial - up , Integrated Services Digital Network ( ISDN ) , digital subscriber line ( DSL ) en kabel . Dial - up service is de langzaamste , en het is beperkt tot een snelheid van 56 kilobits per seconde ( Kbps ) downloaden . ISDN biedt snelheden tot 64 Kbps . DSL is de volgende snelste service . Het maakt gebruik van ongebruikte frequenties dan gewone telefoonlijnen . De laagste DSL tier op bepaalde ISP's kan zo laag zijn als 128 Kbps . Hogere tiers kan snelheden bieden tot 6 megabit per seconde ( Mbps ) . Kabel internet service kan snelheden ondersteunt tot 30 Mbps .
Overwegingen

tegenstelling tot inbelverbindingen , DSL- en kabelverbindingen zijn de hele tijd open . Dit laat uw computer kwetsbaarder voor aanvallen door virussen en hackers . Dit maakt het veel belangrijker om virus software op uw computer te allen tijde. Als je gratis anti - virus software te gebruiken , overweeg dan het gebruik van een gratis online scanner zoals Kaspersky of Norton Antivirus . Vergeet ook niet dat het aansluiten van een oudere computer met een langzame processor en zeer weinig geheugen om een snelle internetverbinding zal niet resulteren in een snellere surfen of downloaden .
Voordelen

DSL prijzen zijn onlangs kelderden . Meestal kunt u een DSL-verbinding voor dezelfde prijs of minder dan dial - up krijgen . Het heeft weinig zin om zich te beperken tot lagere snelheden . Ook kunt u telefoneren en surfen op het web op DSL op hetzelfde moment , terwijl op dial - up , je moet loskoppelen om een ​​oproep te doen of te accepteren . Als u regelmatig downloaden of uploaden van grote bestanden , kijk veel streaming video of breng lange perioden surfen op het web , kan DSL niet snel genoeg zijn voor u . In dat geval zal een kabel internet verbinding zeker de prijs waard .
Eigenschappen

Sommige providers zoals NetZero bieden beperkte dial - up service gratis . AT & T biedt zowel dial - up -en DSL-service . Hun fundamentele DSL -service beschikt snelheden tot 768 Kbps . Earthlink is een andere populaire provider die zowel dial - up -en DSL biedt . Earthlink 's DSL snelheden beginnen bij 1,5 Mbps . U kunt ook e -only service van beide provider . Comcast en Time Warner zijn de meest voorkomende kabel internet service providers . Typisch , aanbieders bundelen maar liefst tien e-mailadressen met een internet service pakketten . U moet controleren met de service provider van uw keuze om te zien of het bedrijf biedt diensten in uw regio voordat u zich aanmeldt .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is een e-mailbijlage ? 
·Hoe Vergelijk Internet Downloa…
·Data Communications in Compute…
·Hoe u een router creëren om B…
·Gids voor Netcat 
·Hoe kan ik een Remote Internet…
·Hoe te NNTP gebruiken 
·Hoe te installeren Wild Blue 
·Hoe maak je automatisch aanmel…
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Over Wi - Fi Signal Boosters 
Over Laptop Wireless Internet Access 
Over Wireless Networking 
Over Wireless Credit Card Terminals 
Over T - Mobile Wireless Card for Laptop…
Over Wi - Fi -adapter 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een datakabel 
·Hoe kan ik een printer op een draadloze …
·Hoe om concurrerend te blijven in een be…
·Hoe je een evenement op Facebook 
·Hoe maak je een Java Button In Office Li…
·Wireless Network Security Audit 
·Hoe maak je Positioneer een Wi - Fi -ant…
·Hoe te beginnen een webpagina From Scrat…
·Hoe Facebook Badges Merk 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com