Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Traditionele Hacker Aanvallen
Het maakt niet uit hoe hard security software producenten werk , de hackers blijven " sprong kikker " spelen met hen , het vinden van manieren om de veiligheid te verslaan en te exploiteren software gebreken. Deze gebreken zijn te vinden in besturingssystemen , browsers en toepassingen . Hacking is zelfs gegaan ondernemen , met criminele organisaties inhuren van hackers om hun bevelen uit te voeren , het creëren van netwerken van personal computers voor hun eigen crimineel gebruik , onopgemerkt door de eigenaars van de computers ' . Denial of Service

Hoewel een denial of service aanval niet wordt geclassificeerd als een echte hack , het is een van de meest voorkomende aanvallen op bedrijven en overheden . In een DoS-aanval , de aanvaller overstromingen de doelserver met aanvragen , overweldigend het tot het punt dat het niet langer in staat is onderhoud verzoeken . De server lijkt neer om legitieme gebruikers die proberen toegang te krijgen. Een van de meest voorkomende DoS-aanvallen wordt de " Ping of Death , " waar de aanvaller stuurt een of meer "ping forever " commando's naar het doel .
Man in the Middle
< br >

Sommige aanvallers in staat zijn om hun eigen computer in te voegen in een verbinding tussen twee andere computers , waardoor de hacker de ' man in het midden . " Vanuit zijn gezichtspunt , de hacker in staat is om opdrachten te ontvangen vanaf een computer , deze aanpassen of gewoon stelen van de informatie , en komen met een reactie op de andere computer .
Replay
< br >

een replay attack gaat om een ​​hacker die een sessie tussen twee computers registreert . De hacker gebruikt vervolgens de opgenomen gegevens in te loggen op een andere computer , imiteert de oorspronkelijke deelnemer aan de sessie . De hacker kan ook een herhaling van een monetaire transactie of een transactie waarbij de toegang tot vertrouwelijke gegevens .
Social Engineering

Van alle verschillende hacker methoden , social engineering is verreweg de meest effectieve . Een technische hacker kan urenlang proberen in te breken in een netwerk of server , niet altijd slagen . De sociale ingenieur doet wat onderzoek , en roept en vraagt ​​om een wachtwoord met behulp van de naam van een manager of een ander stuk van kritische informatie . De menselijke natuur is onderhevig aan de zwakke punten van altijd willen om iemand te helpen , en de angst voor het verliezen van een baan . Sociale ingenieurs benutten menselijke zwakheden om gemakkelijk toegang te krijgen in de technische ruimten.

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe werkt RSA Authentication W…
·Token Authenticatie & Systems 
·Hoe te Reboot Sonicwall 
·Software & Network Security 
·About: Blank Hijack Threat 
·Manieren om SonicWALL Bypass 
·Verschil tussen Windows NT en …
·Secure Communication Protocol 
·SSL Certificaat Garantie Expla…
  Related Articles
Hoe de Cisco 7600 router beschermt tegen…
Hoe om te denken als een hacker 
Hoe een Hacker Catch 
VNC Hacker Prevention 
Hoe te Buffer Overflow aanvallen te voor…
Vijf meest voorkomende vormen van aanval…
Definities van cyberaanvallen 
Hoe te DoS aanvallen op PIX 
Hoe te DOS aanvallen te stoppen 
  Netwerken Articles
·Soorten draadloze NIC 
·Hoe maak je een Network Bridge inschakel…
·Hoe te verbinden twee Windows XP-compute…
·Wat is een andere methode om gegevens di…
·Hoe te Computers waarnemen op een draadl…
·Hoe Hook Twee 48 - Port Netwerk-switches…
·Hoe maak je een Ethernet -kabel gebruike…
·Hoe het opzetten van een draadloze verbi…
·Hoe maak je een kabelmodem gebruiken voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com