Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Token Authenticatie & Systems
Het beheer van een beveiligd computersysteem kan een evenwichtsoefening tussen veiligheid en gebruiksgemak zijn. Toegangscontrole protocollen zijn nodig om onbevoegde gebruikers beschermde gebieden uit te sluiten, maar ze kunnen ook maken het moeilijk en tijdrovend voor geautoriseerde gebruikers om te navigeren en te werken aan deze systemen . Met behulp van tokens als een onderdeel van de authenticatie protocol kan dingen makkelijker te maken , maar tokens kan ook openstellen mogelijke vectoren voor buiten aanval . Authenticatie

Authentication
kan vele vormen aannemen in computersystemen , maar de meest voorkomende formaat is een gebruikersaccount en een wachtwoord . Typisch , slaat het systeem een cryptografische hash van uw wachtwoord voor beveiligingsdoeleinden , en wanneer u uw gegevens in te voeren , het systeem hashes de input en vergelijkt deze met de opgeslagen waarde . Als ze overeenkomen , het systeem verleent u toegang . In het geval van systemen met meerdere computers in een netwerk , moet u mogelijk deze referenties bieden meerdere keren tijdens het verplaatsen van het ene systeem naar het andere .
Tokens

Veiligheid tokens
kan verwijderen sommige van de authenticatie lasten . Tokens zijn kleine bestanden die dienen als digitale identificatie badges , zodat het systeem weet dat de gebruiker controle heeft gepasseerd . Wanneer u zich aanmeldt bij een centrale server , plaatst een van deze tokens op uw systeem , en dan elk ander systeem kunt navigeren naar u dat token plaats controleren van je dwingt om opnieuw te identificeren jezelf. Beheerders kunnen specifieke veiligheidsregels ingesteld , markeren bepaalde systemen als "trusted " en waardoor hun geloofsbrieven te volstaan ​​voor een andere machine op het netwerk . Een beheerder kan ook buitengewoon belangrijke machines niet te vertrouwen andere referenties , die een login voor elke sessie .
Voordelen

Het belangrijkste voordeel van een token systeem is gebruiksgemak . Maximum - beveiligingssystemen kunnen omvatten vele verschillende logins en wachtwoorden voor beschermde gebieden , waarbij een gebruiker om veel verschillende wachtwoorden en pincodes onthouden om toegang te krijgen tot belangrijke bestanden . Een token systeem maakt het mogelijk een enkele login volstaan ​​voor zoveel toegang als de beheerder kiest om toe te staan.
Nadelen

Token systemen
zorgen voor eenvoudiger toegang , maar buitenstaanders kunnen benutten het systeem . Het verkrijgen van toegang tot token van een gebruiker kan een derde partij om maskerade als die gebruiker , toegang tot alle beschermde gebieden de token maakt . Daarnaast worden als er meerdere machines op een netwerk opgezet om vertrouwen een enkele centrale server , boeten die ene server een hacker volledige toegang tot alle systemen op het netwerk zal toestaan ​​. Voor de beste beveiliging , moeten beheerders individuele logins en wachtwoorden behouden voor het belangrijkste systeem plaatsen , om te voorkomen dat iemand het verkrijgen van onbelemmerde toegang via een gecompromitteerde token .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Groepsbeleid-editor geb…
·Netwerk Internet Geschiedenis 
·Hoe naar Port 443 Bescherm 
·Hoe AVG Krijg een Port Deblokk…
·Belang van draadloze beveiligi…
·Soorten Intrusion Detection & …
·Hoe je Cisco ASA 5505 Configur…
·Hoe te vertellen als je wordt …
·Hoe te Forensisch zoeken voor …
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
Vergelijking van Netgear WNR3500 & WNR20…
  Netwerken Articles
·Hoe de Comcast Signal Sluit 
·Hoe te verbinden Uw 2Wire voor Gaming 
·Hoe schakel ik een modem op een laptop? 
·Hoe uw IP Zoek op Netgear DHCP 
·Hoe afdrukken naar een printer die is aa…
·Hoe de instellingen resetten op een Zhon…
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe maak je een LAN -netwerk te bescherm…
·Hoe kan ik een laptop netwerk beveiligen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com