Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Soorten VPN Software
VPN of Virtual Private Networking verwijst naar een logische computernetwerk dat wordt ingesteld met behulp van de onderliggende infrastructuur van een bestaande fysieke computernetwerk . De VPN maakt gebruik van sterke encryptie en beperkte , een eigen toegang tot de gegevens die de gegevens te beveiligen tegen de andere gebruikers van het onderliggende netwerk die vaak een publiek netwerk zoals het internet kan zijn houdt . Dit stelt organisaties in staat om particuliere netwerken waarin de middelen van bestaande netwerken te gebruiken om te besparen op kosten, terwijl nog steeds in staat te stellen de veiligheid van een prive- netwerk te maken . PPTP ( Dial - up ) VPN

Deze systemen kunnen geautoriseerde externe gebruikers verbinding maken met het VPN-netwerk met behulp van hun bestaande internetverbinding en vervolgens inloggen op het VPN wachtwoordauthenticatie gebruikt . PPTP -software wordt vaak genoemd - als VPN van de arme man als het geen extra hardware en de functies vereisen vaak ofwel reeds in servers gebouwd of verkrijgbaar als gratis of goedkope add - on software .

Client software
wordt ook vooraf geïnstalleerd op vele werkstation besturingssystemen . Er zijn echter nadelen , zoals de onderliggende Internet is een zeer onveilig openbaar netwerk . . Sterke encryptie en betrouwbare authenticatie is daarom verplicht om beveiliging van de gegevens

Hoewel het zo mag klinken , het hoeft niet per se een dial - up internet verbinding nodig en werkt met breedband , de naam is gegeven omdat de VPN clientsoftware toont traditioneel een nummer animatie bij een poging om verbinding te maken met de VPN-server .
Site - to- site VPN

Dit type VPN- software maakt het mogelijk verschillende sites van de dezelfde organisatie , elk met zijn eigen werkelijke netwerk met elkaar verbinden om een VPN te vormen . De sites kunnen hun eigen , verschillende internetverbindingen . De routing , encryptie en decryptie uitgevoerd door de routers aan beide uiteinden , die hardwarematige of softwarematige kunnen zijn . Dit laat de gebruikers van twee locaties aan op hetzelfde virtual private network zonder elke gebruiker te hoeven inbellen met een VPN -server met behulp van PPTP VPN .
MPLS VPN Multip

Deze systemen zijn in wezen ISP - tuned VPN , waarbij twee of meer locaties hebben een VPN met dezelfde ISP vormen . Voordelen van het gebruik van dezelfde ISP onder andere voor aangepaste client en server niveau software tweaking aangeboden door de ISP zelf, die consistent over de gehele VPN is . MPLS heeft ook overhead verminderd als gevolg van gebruik van statische , ISP - geoptimaliseerde routing tussen de locaties , zoals uitgelegd op Skullbox 's VPN lijst typen .
Hybrid VPN

Deze soorten VPN's bieden een hybride van de software features van andere soorten VPN . Hybride VPN-servers zijn in staat om verbindingen te accepteren van meerdere soorten VPN- clients . Het gebruik van meerdere protocollen hybride VPN- clients kunnen verbinding maken met meerdere VPN-servers , eventueel via meerdere protocollen . Deze systemen bieden een hogere flexibiliteit op zowel client als server niveau .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Ik kan niet pingelen AS/400 Ov…
·Hoe maak je een openbare WiFi-…
·Hoe maak je een VPN configurer…
·Hoe te Remote Access VPN SSL 
·Hoe je VPN verwijderen in Wind…
·Hoe te Remote Access Juniper V…
·Problemen met VPN Error 800 
·Hoe het opzetten van een VPN R…
·Hoe je de VPN -software uitsch…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een WET200 een WRT54GS Bridg…
·Hoe kan ik een printer maken met een IP-…
·Hoe Network Attached Storage Setup 
·Problemen met Packet8 VoIP 
·De definitie van een Wireless USB Adapte…
·Ethische kwesties betrekken Internet Abu…
·Hoe maak je een UDP Met Ada 
·Hoe maak je een Motorola Cliq gebruiken …
·Bluetooth USB Dongle instructies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com