Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Lijst van VPN Software
Een Virtual Private Network of VPN , is een uiterst beveiligde computer netwerkverbinding . Deze zekerheid wordt bereikt door het creëren van een soort " virtuele " netwerk boven op een bestaand netwerk . Met virtuele technologie steeds vaker voor , vooral in besturingssystemen zoals Windows 7 , is het virtuele netwerk uitgegroeid tot een manier om de privacy te waarborgen en om te testen hoe goed programma werken wanneer aangesloten op het internet . Er zijn meerdere gratis VPN providers beschikbaar , zodat u aan het testen van de technologie voor de besteding van geld op. Alonweb

Alonweb
maakt gebruik van een traditionele OpenVPN tunneling dienst die IP- adres van uw computer verbergt . De servers voor dit bedrijf zijn in Panama en Nederland , en u kunt kiezen welke je liever worden gehost vanaf . Er is een limiet van 1 GB van het verkeer tijdens elke maand en je bent beperkt in het downloaden van muziek of films . De manier waarop deze VPN blijft vrij is door er hun eigen advertenties op de pagina's die gebruikers bekijken .
Wippien

Wippien
is VPN- software die kan worden gebruikt als je geïnteresseerd bent in het houden van uw prive-gesprekken met vrienden en familie zo veilig mogelijk . Het programma importeert uw lijsten met contactpersonen van AIM , ICQ en MSN en houdt uw gesprekken als onderdeel van het virtuele netwerk . Voor degenen die zich zorgen over de privacy van hun online communicatie , Wippien is een ideale gratis VPN .
UltraVPN

Deze Franse VPN -client kan een gebruiker helpen krijgen rond webadressen dat een bepaald IP-adres te blokkeren , en kan ook het verbeteren van de kansen van het krijgen in geblokkeerde toepassingen . De dienst is gebaseerd op OpenVPN , waardoor het werkt goed met alle platforms . De servers kunnen omgaan met onbeperkte hoeveelheden verkeer . De bandbreedte kan worden beperkt , afhankelijk van de sterkte van je eigen netwerkverbinding .
CyberGhost

Dit is een gratis VPN-dienst uit Duitsland die daadwerkelijk zorgt voor de mantel van de VPN door routing u via een Duitse IP . De dienst biedt 10GB aan het surfen per maand , die u zal toestaan ​​om te chatten , surfen en e-mail verzenden zonder zorgen van het gaan over de limiet . Er is ook een betaalde optie als je meer dan 10 GB wilt .
BirdsSoft VPN - X

Voor vrienden of collega's die graag bestanden elkaars delen , BirdsSoft is een effectief gratis VPN tool. De software laat eigenlijk twee of meer computers veilig , en het laat de gebruikers browsen bestanden en mappen of het opzetten van local area network games. Het netwerk data wordt versleuteld door unieke virtuele IP-adressen die de software configureert .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe het opzetten van een VPN- …
·Hoe je Cisco ASA 5510 configur…
·Hoe kan ik een iPod Touch gebr…
·Hoe het opzetten van de SSL - …
·Hoe uw Dedicated Server conver…
·Hoe je Cisco VPN draadloze ver…
·Hoe maak je een Microsoft VPN-…
·Verbinding maken met een VPN V…
·Hoe maak je een veilige route …
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Waarom zou Telnet naar UDP-poorten Fail …
·Hoe Network computers met USB -connector…
·Hoe kan ik een externe antenne installer…
·Hoe de brug werkt tussen AP en Repeater …
·Hoe te vernieuwen Ipconfig 
·Hoe de Linksys SWR2024 Recover 
·Ad Hoc Netwerk Help 
·Hoe te Unnetwork Computers 
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Ethernet Card 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com