Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Aanbevelingen voor Zone Alarm Instellingen
Zone Alarm is een populaire internet security suite van producten, waaronder een gratis firewall en een aantal betaalde applicaties , waaronder anti-virus bescherming en een spamfilter . De betaalde versie kan dienen als een compleet internet security pakket , en de gratis firewall kan gebruikt worden in combinatie met anti-virus en spyware verwijderen programma's . Met behulp van de juiste instellingen kunnen gebruikers in staat om de effectiviteit Zone Alarm te maximaliseren en onderhouden van de efficiëntie en de snelheid van hun computers . Maximaliseren van Zone Alarm Snelheid en effectiviteit

CheckPoint
adviseert uitvoeren van wat Zone Alarm noemt het Ultra Deep Scan voor virussen en spyware wanneer u uw computer niet gebruikt . Hierdoor kan de scan te voltooien sneller en het voorkomt dat de scan van het vertragen van uw werk . Voor het instellen van de scan te selecteren Anti Virus /spyware van het menu paneel , vervolgens op Geavanceerde opties. In het dialoogvenster selecteert u Zoeken Schedule , stel scantijd voor een aantal uur dat je normaal mag u de computer niet gebruikt . Zorg ervoor dat de computer is ingeschakeld tijdens de scan . Of gebruik de standaard normale scan , die bestanden die kunnen niet zelf activeren

Een andere manier om sneller prestatie is om scans te beperken tot de Quick Scan -modus wanneer u gebruik maakt van de computer slaat . Een snelle scan controleert alleen Windows en start-up items map die meestal het doelwit zijn van hackers . Vertrouwde bestanden kunnen worden toegevoegd aan uitzonderingen die worden overgeslagen tijdens scans , maar ook vertrouwde toepassingen mogelijk doelen voor hackers , dus ze moeten op zijn minst af en toe worden gescand

Onnodige waarschuwingen
van Zone Alarm kan ook de prestaties van uw computer vertragen . . Stel Zone Alarm op Auto - leren via de Program Control panel om waarschuwingen te stoppen over programma's die u vaak gebruikt . Dit is de standaardinstelling voor de Smart Defense adviseur , die ook op de Program Control Panel . U kunt ook gebruik maken van de Program Control panel om machtigingen voor specifieke programma's opgezet zonder te wachten op de Auto - functie om te leren "onthouden " hen. Tot slot , selecteer " Onthoud deze instelling " in het programma waarschuwingen , zodat wanneer u een waarschuwing op " toestaan ​​" of " weigeren " een bepaalde toepassing ontvangt , wordt u niet meer gevraagd over dezelfde applicatie .
< br >
Algemeen Zone Alarm Configuratie

Volgens de website design bedrijf GNC Web Creations , moet Zone Alarm gebruikers ja selecteren voor "Wil je Zone Alarm vooraf configureren toegang toestemming? " dit maakt Zone Alarm om automatisch zichzelf toestaan ​​of blokkeren de toegang voor programma's op uw computer . Als u liever uw programma's handmatig te configureren , of als de automatische instellingen problemen met bepaalde programma's veroorzaken , opent u het venster Programma Controls en selecties toe te staan ​​of te blokkeren . Deze selecties kunnen op elk moment gewijzigd worden .

Gebruikers
moet ook de automatische optie voor selecteren " Controleren op updates . " Dit zorgt ervoor dat de meest recente versie van Zone Alarm is geïnstalleerd . Vul de selectievakjes in voor de "Verberg de laatste octet van mijn IP -adres indien van toepassing " naar uw computer locatie van mogelijke hackers maskeren . Kies de "Protect Zone Alarm Client" optie om ongeoorloofde wijzigingen te voorkomen om je Zone Alarm configuratie of installatie . Selecteer "text Archief logs dagelijks " van de " Advance Alert en Log Settings " venster om een ​​regelmatige registratie van de acties van Zone Alarm behouden .

Set
zowel " Internet Zone beveiliging 'en' Trusted Zone veiligheid " tot medium . Dit is vergelijkbaar met de aanbevolen beveiligingszones voor Internet Explorer 7 ( IE7 ) browser voor veilig surfen op het web . De website CNET raadt gebruikers beperken de Trusted Zone om computers die zijn aangesloten op een netwerk of router , interne intranetten of beveiligde websites ( aangeduid met " https " of met een slotje in de browser ) .

volgens GNC Web Creations , als je up - to- date anti-virus bescherming op uw computer , is het niet nodig om e - mail bescherming te activeren door middel van Zone Alarm . In feite , dit kan conflicten met uw anti - virus programma veroorzaken . Auto-Lock , die allemaal toegang tot internet blokkeert , mag alleen worden gebruikt als u niet verbonden bent met het internet , of wanneer u van plan bent om van de computer weg te zijn voor een aanzienlijke periode van tijd.
< Br >

Previous: Next:
  Network Security
·Soorten Internet Authenticatio…
·Hoe de NTLM Authentication Tes…
·Hoe te beschermen Windows Vist…
·Hoe je cache Wachtwoorden zoek…
·Heeft de SSL Key Size Matter ?…
·Detecteren Netwerk Intrusies 
·Manieren om Computer Crime voo…
·Wat is BPDU Guard ? 
·PC Security Concepts 
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik meerdere thuiscomputers verbi…
·Hoe kan ik een fax modem toe aan een nie…
·Hoe internet de toegang te blokkeren op …
·Hoe maak je een Network Security Applian…
·Hoe het opzetten van een server met een …
·Hoe te herstellen van de Linksys Inlogge…
·Hoe maak je een WLAN- wachtwoord Get 
·Hoe de beste Afstand Get met uw draadloz…
·Hoe het opzetten van een Linksys Network…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com