Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe internet de toegang te blokkeren op bepaalde tijden met Uw Trendnet Router
SOHO ( Small Office Home Office ) firewall -apparaten , zoals routers Trendnet , worden meestal geconfigureerd voor draadloze netwerktoegang bieden en blokkeert alle inkomende verzoeken vanuit internet naar de particuliere netwerk te beschermen . Echter , kunnen Trendnet routers ook uitgaande verzoeken vanuit internet te blokkeren en kan worden geprogrammeerd om alleen toegang tijdens bepaalde tijden . Trendnet router firewall- regels en schema's te configureren wanneer u wenst te internettoegang mogelijk maakt alleen gedurende bepaalde tijden van de dag . Wat je nodig hebt
beheerdersrechten
Router rivate IP -adres
Bron IP- adressen om
Destination IP- adressen om
blokkeren blokkeren Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op de knop 'Start' op de 7 computer desktop Windows en klik op " Internet Explorer " in het menu dat verschijnt .

type 2 het IP -adres van de Trendnet router in de adresbalk in de buurt van de bovenkant van het venster van Internet Explorer . Als u niet weet wat het IP-adres van de router , typt u het standaard IP-adres " 192.168.0.1 " in de adresbalk . Druk op de toets " Enter " .

Type 3 de Administrator gebruikersnaam en wachtwoord voor de Trendnet router in het Web -venster dat verschijnt wanneer daarom wordt gevraagd . Als je niet weet wat de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het type router de standaard gebruikersnaam " admin " en het standaard wachtwoord " wachtwoord" in het venster " Enter Network Password " . Klik op de knop "OK " .
4

Klik op de " Firewall "-knop en klik vervolgens op ' Schema's . " Typ een naam voor het schema in het vak " Schedule " . Klik op het selectievakje voor elke dag van de week die u wilt toegang tot internet te blokkeren .

Type 5 de starttijd voor het blokkeren van internettoegang in het vakje " begint" onder " Time Interval 1 " met behulp van de 24 - uurs notatie . Typ de eindtijd voor het blokkeren van internettoegang in het vak "End " onder " Time Interval 1 . " Als u een tweede schema instellen , voert u een tweede schema onder de " Interval 2 Time " sectie . Klik op de knop 'Toevoegen' .
6

Klik op de " Firewall "-knop en klik vervolgens op ' Rules '. Klik op de knop 'Toevoegen' . Typ een naam voor de regel in het vak " Rule" . Klik op het vakje " Poort " en klik op de " WAN1 " port optie . Klik op het vak " Type" en klik op " Outbound Connection . "
7

Klik vakje " IP- Type" in het gedeelte " Bron IP-adres" en klik op " Alle" om alle uitgaande verkeer te blokkeren , klikt u op " Single IP-adres " en typ het IP -adres te blokkeren in het " IP -adres " of op" IP Address list " en klik op het IP-adres lijst optie in de vervolgkeuzelijst aan de lijst met IP-adres opgeven .
< br > 8

Klik vakje " IP- Type" in de sectie " Destination IP Address " en klik op " alle" om alle uitgaande verkeer te blokkeren , klikt u op " Single IP-adres" en typ het IP -adres te blokkeren in het vak " IP-adres" of klik op ' IP Address list " en klik op het IP-adres lijst optie in de vervolgkeuzelijst aan de lijst met IP-adres opgeven .

klik 9 de " Services "drop - down box en klik op " Any . " Klik op de " Schedule " drop - down box en klik op het programma dat eerder werd geconfigureerd . Klik op het vak " Actie " en klik op " Block . " Klik op het vakje "Log Setting" en klik op " Matching . "
10

Klik op de knop 'Opslaan' om de instellingen op te slaan .

Previous: Next:
  routers
·Hoe je de router -instellingen…
·Hoe je router -instellingen be…
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Hoe om opdrachten te verzenden…
·Hoe maak je een Netgear WGT624…
·Hoe te verwijderen Geen statis…
·How To Set Up een Gateway Rout…
·Hoe maak je verbinding een rou…
·Hoe kan ik een Linksys Modem b…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te public_html mappen verbergen 
·Betrouwbare Internetverbindingen 
·Hoe te MIME Types bijwerken 
·Hoe om dynamische IP-adressering of DHCP…
·Hoe kan ik een FTP-server in Windows XP …
·Hoe maak Gebruikers Word een fan op Face…
·How to Get Rid van een Blocker 
·Hoe te verbinden Two Laptops 
·Hoe de ultieme Bluetooth Mobile Phone Sp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com