Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe maak je een Netgear WGT624v2 Router Problemen
Als je geen verbinding met het internet of een andere computer op het netwerk , kunt u een aantal stappen ondernemen om uw Netgear WGT624v2 router. Problemen met de router zal u geld besparen - u kunt bepalen of een configuratie probleem optreedt voordat u een nieuwe router aan te schaffen. U kunt kabels controleren , reboot de router , controleer configuraties en zelfs resetten routerconfiguraties voordat u bepalen dat de hardware beschadigd is . Instructies
1

Verwijder het netsnoer uit de achterkant van de Netgear router . Wacht ongeveer 10 seconden en steek de stekker weer in de router . Rebooten van de router ontdooit alle drivers of software bugs . Probeer toegang tot het internet opnieuw nadat u de router opnieuw op te starten . Kopen van 2

Controleer de lampjes op de router . U moet beschikken over een LED verlicht boven de Ethernet-poort , als de verbinding is hardwired . Het " internet" -LED moet ook oplichten , dat is de kabel tussen de router en uw kabel- of DSL-modem . Als het niet brandt , verwijder de kabels en re - stoel van de kabels in de router en modem poorten.
3

Breng het nut SmartWizard om het type internetverbinding heb je automatisch te detecteren en de instellingen toe te passen op de router . Open een webbrowser op de computer en navigeer naar IP van de router . Het standaard IP-adres is 192.168.1.1 .
4

Klik op de " SmartWizard " icoon om de wizard uit te voeren . De wizard zal uw Internet-instellingen detecteren en u vragen om de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toegang tot diensten van de provider . Typ uw gegevens in en klik op 'Toepassen'. Deze twee stappen zullen opnieuw configureren van de router voor het geval u misconfigured de software eerder. Poging om toegang tot het internet via een aangesloten computer .
5

Herstart alle apparaten , maar zorg ervoor dat de DSL-of kabelmodem laarzen eerste . De router moet een IP van de modem te krijgen , dus je moet het modem eerst opnieuw opstarten . Nadat de modem reboot , reboot de router en , ten slotte, herstart uw computer . Dit kan bevestigen IP- kwesties als de router niet in staat is om een ​​IP te krijgen van de modem of uw provider heeft een server die is tijdelijk niet.

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je een WiFi Router Se…
·Problemen met een Motorola SB5…
·Hoe maak je een Westell DSL Ro…
·Hoe te verbinden My Canon prin…
·Hoe het opzetten van een TCP- …
·Hoe te Fully Qualified Domain …
·Hoe te Turn On UPnP voor een N…
·Password Recovery op een Cisco…
·Hoe te herstellen mijn Comcast…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Up een Ethernet -kabel aan op e…
·De voordelen van een ISO-image 
·Het verschil tussen OLAP Tools & OLTP Ge…
·CCNA ICND Exam Certification Guide 
·Hoe te Metatags schrijven 
·Hoe maak je een URL schrijven en herschr…
·Hoe maak je een HP laptop aansluiten op …
·Hoe je Wireless Extenders configureren 
·Hoe te Broad Match & DS Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com