Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe om opdrachten te verzenden naar een kabelmodem via de router
De Cisco uBR900 Series Cable Access Routers biedt een manier om de route van een kabelmodem met het internet . Een typische configuratie omvat het aansluiten van de Ethernet-poort op de router om een interne Ethernet- hub die verbinding geeft met een bestaand netwerk . De uBR900 serie ondersteunt Routing Information Protocol versie 2 ( RIP V2 ) , RIP versie 1 en Interior Gateway Routing Protocol ( IGRP ) . De Cisco uBR900 serie configureert automatisch het IP-adres van de kabelmodem als het standaard IP -gateway ( de eerste weg uit het netwerk ) . Hierdoor kan de kabel toegang router om pakketten te sturen naar de kabelmodem als je IP-host routing configureren . Instructies
1

Sluit uw pc aan op de router met een console kabel . Ene kant gaat naar de PC COM-poort en de andere op de console poort van de router . Klik op ' Start' en vervolgens " Programma's " en klik op de routing -verbinding programma waarmee u verbinding met de router . Wanneer de router is up , typ " enable " om geprivilegieerde modus van de router in te voeren . Het scherm router eruit zal zien " Router # . " Typ niet de laatste periode in deze configuratie -opdrachten .

Type 2 " configureren terminal" om de router globale configuratie te activeren . Dit is waar je begint om wijzigingen in de router te maken . Type " -interface Ethernet 0 . " De interface van de router is de locatie waar u de fysieke poort dat een fysieke verbinding met het netwerk maakt configureren . Typ " ip adres 110.100.100.1 255.255.255.0 " om de Ethernet 0 -interface geeft een IP (Internet Protocol ) -adres . Tot slot , type " ip rip sturen versie 2 " en " ip rip ontvangt versie 2 . " RIP ( Routing internet protocol ) stuurt pakketten naar andere routers op basis van de kortste weg naar die locatie . Typ " exit " om terug te keren naar globale configuratie mode .

Type " interfacekabel - modem0 " en 3 " ip adres onderhandeld . " Hier vindt kabelmodem interface van de router te configureren . U volgt dat met " ip RIP sturen versie 2 " en " ip RIP ontvangt versie 2 . " Volgende , volg deze met een configuratie van de kabelmodem kanaal . Type " kabelmodem downstream opgeslagen zender 462000000 29 1 " en u volgt die met " kabelmodem mac - timer t2 40.000 . " Je eindelijk volgen met "nee kabelmodem compliant brug. " Nu heb je de kabel -interface geconfigureerd voor het kanaal . Er zijn slechts twee meer stappen , om de configuratie te voltooien . Configureren RIP , en configureer de default gateway . Typ " exit " om terug te keren naar globale configuratie mode .

Type 4 het protocol commando " router RIP " en vervolgens " versie 2 . " De RIP -protocol opdracht kunt de router identificeren van de huidige netwerk . Voer " netwerk 100.0.0.0 " en "netwerk 110.0.0.0 " in de router editor om de RIP -configuratie .

Type 5 " ip default gateway 100.1.1.10 " en voltooien " ip klassenloze . " Nu bepalen de route te nemen als de router niet een bepaalde bestemming in de routing tabel om de pakketten te verzenden . Type " ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 100.1.1.10 . " Deze route betekent dat de router elke beschikbare poort zal gebruiken om de pakketten te sturen naar hun bestemming .

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je een Wired Router t…
·Hoe maak je een Zhone router v…
·Hoe maak je een router aan twe…
·Hoe de NAT Type voor een Netge…
·Hoe te updaten IOS TFTP 
·Hoe kan ik mijn Network Broadb…
·Routers die kunnen worden gebr…
·Definitie van Routers in Netwe…
·Hoe een Intruder permanent te …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Dell Floor Server Monteer…
·Hoe het opzetten van een Internet -verbi…
·Hoe de XP Password Policy Verwijder 
·Hoe Set Up hostheaders in IIS 
·Waarom is winipcfg niet gevonden ? 
·Hoe te VoIP draad aan Home Phone Lines 
·Hoe je FTP Setup Toegang tot een NAS-sch…
·Hoe Hook Up een Netgear Ethernet Hub 
·Verschil tussen Wireless LAN & WiFi 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com