Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe een Intruder permanent te verwijderen op Linksys
Indringers kunnen lid worden van draadloze netwerken zonder toestemming of toestemming van de netbeheerders . Indringers kunnen meerdere problemen veroorzaken : Ze nemen afstand bandbreedte en andere middelen van legitieme gebruikers , konden ze interfereren met de gegevens op andere computers op het netwerk , en ze kunnen het netwerk gebruiken als een springplank voor illegale activiteit die kan worden herleid tot het netwerk en toegeschreven aan de rechtmatige eigenaars of exploitanten . Als een indringer zich aan bij uw netwerk wordt beheerd door een Linksys draadloze router , kunt u gebruik maken van de router ingebouwde mogelijkheden om de onbevoegde computer te identificeren . U kunt dan de configuratie van de router om die computer te verbieden van het netwerk in de toekomst . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Gebruik de Ethernet -kabel aan op uw computer aansluiten op een van de LAN-poorten , meestal aangeduid met een cijfer nummers , op de Linksys router .

Log in op de computer 2 .
3

Start een webbrowser op de computer . Direct de browser naar de Linksys configuratieprogramma . Het webadres van het configuratieprogramma afhankelijk van het model van de router en is opgenomen in de handleiding . Bijvoorbeeld , voor een Linksys WRT54GS , typ " 192.168.1.1 " in de adresbalk en druk op ' Enter '.
4

Log in om het configuratieprogramma van de router als administrator . Bijvoorbeeld , voor een Linksys WRT54GS , de standaard gebruikersnaam voor de beheerder is leeg , en het standaard wachtwoord is " admin "
5

Identificeer medium controle van de indringer toegang of MAC , adres door een lijst van alle knooppunten in het draadloze netwerk . Bijvoorbeeld , op een WRT54GS , klikt u op " Status ", dan "Local Network . " Klik op de " DHCP Clients Table " knop . Met behulp van het veld "Client Host Name " , zoek de indringer , het zal de computer die een naam verschilt van de namen van de computers gemachtigd om het draadloze netwerk te gebruiken moet zijn. Noteer het MAC-adres van de indringer .
6

Open het configuratiemenu voor MAC adres filtering . Bijvoorbeeld , op een WRT54GS , klik op " Wireless " en vervolgens op " Wireless MAC Filter . " Selecteer "Enable " voor de " MAC filter " functie en selecteer " Voorkom opgenomen van de toegang tot de draadloze pc's . " Klik op "Edit MAC Filter List . " Een nieuw venster zal komen . Klik op een leeg veld en typ het MAC-adres van de indringer , en klik op "Save Settings " in het huidige venster en op de volgende . Vanaf dat moment zal de Linksys router niet toe dat de indringer op het draadloze netwerk opnieuw te vervoegen .

Previous: Next:
  routers
·Wat zijn routeerbare protocoll…
·Hoe wifi wachtwoorden wijzigen…
·Hoe maak je een kanaal op de L…
·Hoe je Linksys IGMP snooping D…
·Hoe de 2Wire Router op een Mac…
·Hoe maak je een router configu…
·How To Open Poorten op Linksys…
·Hoe te openen XP poorten op ee…
·Netgear DHCP Probleem 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Best Practices voor het opzetten van een…
·Heb ik software voor een Netgear Wireles…
·Verbinding maken RT31P2 
·Satellite Dish & Network Devices 
·Hoe je switch Gegevensoverdrachtsnelheid…
·IP Camera Bandbreedte Eisen 
·Gebruik van VoIP 
·Hoe maak je een Pantech 175 USB Modem co…
·Hoe maak je een DNS -server wijzigen om …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com