Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe je cache Wachtwoorden zoeken
In surfen op internet , een cache is een tijdelijke opslagruimte voor gegevens . Het wachtwoord cache verwijst naar tijdelijk opgeslagen kopieën van uw wachtwoord . Door het opslaan van gegevens intern , kunt u dat data sneller ophalen in een toekomstige aanvraag. Browsers slaan wachtwoord informatie, zodat u niet hoeft te typen in je wachtwoord elke keer dat u een website bezoekt . Standaard zal de meeste systemen uw wachtwoorden op te slaan tijdens een sessie . Terwijl sommige browsers zoals Mozilla Firefox en Google Chrome hebben een ingebouwde manier te vinden en bekijk uw cache wachtwoorden , Internet Explorer vereist extra toepassingen . Wat je nodig hebt
Protected Storage Password Viewer of Internet Explorer Password Viewer ( alleen voor IE ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
Firefox en Chrome
1

Open het " voorkeuren " menu in een van beide Firefox of Chrome . In Firefox , open up " File " of " Firefox " ( Mac ) te vinden " Preferences . " In Chrome Klik op het menu "Extra " (vertegenwoordigd door de sleutel symbool op de top - rechts ) , en selecteer 'Voorkeuren'. Kopen van 2

Selecteer het tabblad 'Beveiliging' in Firefox of ' Persoonlijke items ' in Chrome . Deze tabs zijn te vinden in het menu " Voorkeuren " .
3

Selecteer " Opgeslagen wachtwoorden " in Firefox of " Toon Opgeslagen wachtwoorden ' in Chrome . Dit zal een lijst van alle logins opgeslagen op de browser . Het kan nodig zijn op een optie te klikken in die lijst die "toon wachtwoorden " zegt als ze al niet beschikbaar voor het bekijken . Op Chrome voor Macs , sommige versies van de browser moet u login gegevens van een individu eerst selecteren voordat onthullen het wachtwoord voor die specifieke login .
Internet Explorer

Download 4 Protected Storage Password Viewer of Internet Explorer Password Viewer ( zie Referenties ) . Deze zijn gratis applicaties die je zal toestaan ​​om het wachtwoord cache van Internet Explorer te bekijken . Ze downloaden als . Zip-bestanden .
5

Voer het . Zip- bestand voor de toepassing die u hebt gedownload . Rechtermuisknop op het . Zip-bestand , en selecteer " Alles uitpakken . "
6

Start het programma om uw opgeslagen wachtwoorden te bekijken in Internet Explorer . Protected Storage Password Viewer kunnen ook opgeslagen wachtwoorden in Microsoft Outlook en MSN Explorer .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe kan ik controleren mijn si…
·Hoe te configureren NAC In - B…
·How to Make & Verkoop Organic …
·Vijf voornaamste uitdagingen v…
·Hoe te Serververificatie Ident…
·Wat is een veilige tunnel ? 
·Wireless Network Security Vs .…
·Strafrecht Cyber ​​Security Ve…
·Hoe te SIDS Controleer op een …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Laptop Laptop Communicatie Via ingebouwd…
·Hoe te installeren D - Link DIR - 655 vo…
·Hoe naar Home Directories Sync 
·Verbinding maken met Telnet -servers 
·Wat is een Ethernet -kaart gebruikt? 
·Hoe gebruik ik een MCCI WHQL Modem Drive…
·Linksys Wireless - G Met Speedbooster Re…
·Mijn nieuwe laptop maakt geen verbinding…
·Hoe vindt u uw huidige IP-adres 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com