Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
IEEE Network Management Standards
De IEEE (spreek uit " I triple E " ) is het Institute of Electrical and Electronics Engineers . Het is een US-based , not-for - profit organisatie , het produceren van open standaarden op het gebied van elektronica , telefonie en informatica . Er zijn een aantal normalisatie-instellingen in de wereld dat de volgende taken omvat netwerksystemen . De IEEE is vooral bekend voor het publiceren van normen voor Ethernet en Wi - Fi-netwerken . Formaat

IEEE-standaarden
worden geproduceerd door werkgroepen . Elke werkgroep heeft een codenaam , dat is een getal . De meeste netwerken normen worden geproduceerd onder onderafdelingen van de code 802 . De 802 code geeft Local Area Networks en Metropolitan Area Networks . Kader van deze regeling , zijn de Ethernet-standaarden van de IEEE gepubliceerd door de 802.3 werkgroep en hun Wi - Fi-standaard worden gepubliceerd door de 802.11- werkgroep . Elke standaard uitgegeven door de IEEE draagt ​​de werkgroep code gevolgd door een karakterreeks : a , b , c , enzovoort . Zodra de brieven naar aanleiding van de werkgroep code bereik z , zal de volgende documenten die door de werkgroep zijn aa , ab , etc.
Ethernet

Ethernet
is de meest belangrijk netwerk management standaard . Het heeft betrekking op de fysische eigenschappen van een bekabeld netwerk . Deze opdracht omvat het type kabel dat in het netwerk en de aansluitingen tussen de netwerkkabel aan netwerkapparaten . Ethernet is niet uitgevonden door de IEEE . De standaard werd voor het eerst geproduceerd door Xerox Corporation in 1973 . Als het belang van Ethernet groeide , de IEEE begon een project om de technologie goed te documenteren , waardoor het kan worden aangepast door andere producenten van de technologie en het bevorderen van de ontwikkeling van de norm . De eerste IEEE Ethernet-standaard werd gepubliceerd in 1983 . Van tijd tot tijd , de werkgroep publiceert een samenvatting van alle 802,3 normen sinds de laatste samenvatting . Deze documenten hebben een brief achter hen aan , maar het jaar van hun publicatie niet .
WiFi

802,11 commissie is de Wireless LAN- werkgroep . Dit onderschrijft een reeks normen voor Wi - Fi . Draadloze routers gemaakt voor de consumentenmarkt , tonen hun capaciteiten door het benoemen van de IEEE-standaarden waaraan zij voldoen . De meest voorkomende normen die werkzaam zijn in huis routers zijn 802.11b , 802.11g en 802.11n . De aanduiding 802.11n specificeert routers met Multiple Input /Multiple Output antennes . Dit betekent dat de routers kunnen gelijktijdig ontvangen en zenden via verschillende antennes . De normen raden methoden voor routers om meerdere streams van binnenkomende gegevens op het draadloze LAN ( Local Area Network ) .
Andere groepen

Vele werkgroepen
onder de 802 Comite beheren zijn pensioen . De 802.1 werkgroep bestaat nog steeds en is verantwoordelijk voor een hoger niveau protocollen voor netwerkbeheer . Geen enkele andere commissies tussen 802.1 , 802.3 en 802.11 bestaan ​​nog steeds . Van de overige acht 802 werkgroepen , zes zijn bezig met aspecten van draadloze netwerken .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe mensen Kick Off Network Ma…
·Hoe kan ik bouwen van een Virt…
·Hoe je iconen in het systeemva…
·Hoe je UltraVNC Server Setting…
·De nadelen van een Subquery SQ…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe maak je een Forgotten Pass…
·Wat is FileNet RMI ? 
·Hoe een NTS Partition Table Re…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Belkin Wireless G Install…
·Hoe maak je een ccent Word 
·IEEE Network Management Standards 
·Hoe gebruik je een IP om iemand te vinde…
·Kan weer invloed hebben Wi - Fi? 
·Hoe de URL van een MIDI Song 
·Hoe de snelheid wijzigen in een Ethernet…
·Routing Vs . Gerouteerd protocol 
·Hoe maak je automatisch inschakelen Java…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com