Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Routing Vs . Gerouteerd protocol
In computernetwerken , wordt data overgedragen of doorgestuurd van een broncomputer naar een of meer computers bestemming . Dit kan worden vergeleken met een postkantoor routing een brief van een bron -adres naar een bestemmingsadres . Elk postkantoor kan worden beschouwd als een router , terwijl de gevolgde procedures om ervoor te zorgen de e-mail is correct afgeleverd kan worden beschouwd als de protocollen . Ook een computer netwerk router is het apparaat dat de overdracht van gerouteerd protocol informatie mogelijk maakt , terwijl de routing protocol biedt de computers met de instructies om de overdracht uit te voeren . Gerouteerd vs Routing

routed protocollen
bepalen de adressen aan afzonderlijke netwerken en computers te identificeren binnen elk netwerk . Routing protocollen bouwen routing tabellen van netwerkadressen om de paden tussen de netwerken te identificeren .
Autonomous System

Autonome
is een term die gebruikt wordt om een ​​systeem dat alle computers omvat beschrijven en lokale netwerken die binnen een administratieve domein vallen binnen een wide area network . Als bedrijf X heeft vijf gebouwen met een lokaal netwerk van computers in elk gebouw , en gebruikt routers een wide area network tussen de gebouwen op , zou het totale net geacht een autonoom systeem .
< Br >
routed protocol

routed protocollen
omvatten Internet Protocol ( IP ) , de meest gebruikte gerouteerd protocol , en Internetwork Packet Exchange ( IPX ) gebruikt door de Novell Corporation met zijn netwerkbesturingssysteem . Het IP protocol wordt weergegeven door een numerieke adres dat in een decimale notatie . Gebruik IP versie 4 als voorbeeld Dit adres is 32 bits lang . Een IP-adres bestaat uit het netwerkadres en het hostadres . Het netwerk adres identificeert een bepaald netwerk binnen een autonoom systeem . Het hostadres wordt een specifieke host -apparaat , zoals een computer te identificeren .
Routing Protocol

Computer netwerken te gebruiken hardware- apparaten genaamd routers te zenden of routegegevens tussen netwerken . Om deze taak de routers zijn geconfigureerd met een routeringsprotocol . Voorbeelden van protocollen omvatten Open Shortest Path First ( OSPF ) , Border Gateway Protocol ( BGP ) en Routing Information Protocol ( RIP ) . De routing protocol vertelt de router hoe om te leren over andere routers in een netwerk en bouwen routing tabellen die bepalen waar elk netwerk zich bevindt .
Routing Protocol Klassen

Routeringsprotocollen zoals de link staat , afstand vector en hybride soorten klasse . De OSPF routing protocol valt binnen de link staat klasse type, dat de kortste weg tussen de bron en de bestemming netwerken berekent . De RIP routing protocol valt binnen de afstand vector klasse type, wat de beste weg bepaalt op basis van de minste hop van router naar router . Een hybride protocol kunnen kenmerken van zowel een link staat en afstand vector protocol hebben . Een voorbeeld zou Enhanced Interior Gateway Routing ( eigrp ) Protocol van Cisco zijn.

Previous: Next:
  routers
·Linksys 3,0 Vs . 3.1 
·Hoe te Ingang fouten oplossen …
·Hoe je meerdere computers aans…
·Hoe te Cavtel Net Reset 
·Hoe te openen Port 3074 Met Ne…
·Wat is een router Delay ? 
·Hoe maak je een DLink DP - 301…
·De Standaard Inloggen voor D -…
·Hoe een Intruder permanent te …
  Related Articles
Mesh Routing Protocol 
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
Gids voor Routing & Remote Access 
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
PCI Vs . USB Wireless Adapter 
  Netwerken Articles
·Netwerk Protocollen & Standaarden 
·Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
·Hoe maak je een losse verbinding op een …
·Hoe IE7 te gebruiken op twee subnetten 
·Hoe te activeren EVC 
·Wat is een Direct Crossover Ethernet- ka…
·Hoe te Connect SFTP 
·Hoe te Ethernet Cards Test 
·Hoe het opzetten van Outlook voor het Am…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com