Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe te Ingang fouten oplossen op Cisco Serial Routers
De seriële interface op een Cisco -router is de communicatie -poort wordt gebruikt om naar een Wide Area Network of via internet . De interface maakt het mogelijk geavanceerde configuraties , maar het oplossen van problemen de interface is minder geavanceerd . Voor het grootste deel , het oplossen van problemen van de interface vindt plaats op het privilege niveau . Op dit niveau , informatie over de router niet alleen vanuit een algemeen perspectief krijgt , maar ook van een gedetailleerd perspectief . Dit stelt u in staat om veel verschillende aspecten in verband met wat er zou kunnen veroorzaken de problemen op de router te zien . Wat je nodig hebt
Consolepoort
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit het ene uiteinde van de console aan op de PC's " com" -poort en het andere uiteinde op de router console port . Klik op "Start " en selecteer " Programma's ". Gebruik een router verbinding programma als " Hyperterminal " of " Tera Term " ( zie Resource ) . Deze programma's zijn niet inheems in Windows , en je moet moet eerst downloaden en installeren . Wanneer u een van deze programma's te openen , zal het de software verbinding vanaf de pc naar de router te starten . Wanneer de verbinding is voltooid , zal de router scherm eruit " > . " Type " enable" om het voorrecht te activeren . De router editor wordt automatisch gestart . Het scherm sneeuw eruit " Router # . "

Type 2 "toon interfaces serieel Status Line voorwaarden " om informatie van de verschillende seriële interfaces op de router geven . Dit commando vertelt je of de seriële lijn omhoog of omlaag of gehandicapt zijn of administratief omlaag ( stilgelegd door een beheerder ) . Echter , zal deze opdracht ook geeft u informatie over de toestand van de router . Bijvoorbeeld , het vertelt je om te controleren of de LED's op de router , en het kan defecte onderdelen te identificeren , en wanneer een breakout-box gebruiken om de controle leads te controleren .
3

Type "toon controllers . " Dit commando toont de conditie van de interface kanalen . Het kan ook vertellen of er een kabel aangesloten op de interface . Dit is de fysieke informatie over de interface .

Type " debug seriële interface " 4 om te testen of de HDLC (High - Level Data Link Control) keepalive pakketten verhogen , wat ze moeten, of er een timing probleem . Een andere nuttige commando " debug arp . " ARP staat voor Address Resolution Protocol . Het maakt gebruik van de machine -adres aan de computer of router te identificeren . De debug commando vertelt je of de router krijgt updates van andere routers met een ARP-pakketten .

Previous: Next:
  routers
·Hoe kan ik een laptop configur…
·Hoe maak je een modem beveilig…
·Hoe je DHCP inschakelen op Mik…
·Hoe kan ik mijn D - Link 1304 …
·Hoe maak je een router te conf…
·Hoe de juiste Wireless Router …
·Hoe te laden Firmware op een L…
·Hoe download ik de TFTP -besta…
·Hoe de ZyXEL statische route i…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Verschillen tussen ISO en DKD Calibratio…
·Die Metrics worden vaak gebruikt door ro…
·Verschil tussen klasse C & Klasse D IP-a…
·DSL Vs . T1-lijn 
·Hoe je Cisco Stackwise Configureren 
·Hoe je kabelmodem Outages Volg 
·Hoe gebruik je laptop als datalogger 
·How to Set Up een HP Wireless Printer Ne…
·Hoe krijg ik toegang tot mijn huis webpa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com