Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Die Metrics worden vaak gebruikt door routers om een pad evalueren ?
Routers zijn apparaten die zorgen voor de veilige levering van digitale gegevens van de ene locatie naar de volgende . Een deel van de flexibele aard van routers is dat zij bepalen de beste route te nemen wanneer een stuk informatie ( aangeduid als een "packet " ) doorheen gaat op weg naar een andere bestemming . Afhankelijk van de gebruikte technologie , kan routers verschillende statistieken het volgende pad bepalen . Hop Count

alleen gebruikt door de Routing Information Protocol ( RIP ) , deze vereenvoudigde metrische telt hoeveel andere routers een pakket zal moeten passeren voordat het de bestemming bereikt . Gecodificeerd door de Internet Engineering Task Force ( IETF ) in RFC 1388 , RIP en zijn opvolger RIP2 geef een maximale " hops " van 15 voordat de route wordt beschouwd als onbruikbaar .
Bandwidth
< br >

Interior Gateway Routing Protocol gebruikt gewoonlijk twee metrieken een baan , waarvan een bandbreedte evalueren . De bandbreedte metriek wordt berekend door de bandbreedte van de verbinding te delen door 10.000.000 . Binnenlandse Gateway Routing Protocol heeft eigenlijk een totaal van vijf verschillende statistieken beschikbaar om te helpen de weg te evalueren , maar de andere drie waarden zijn , standaard ingesteld op de waarden die hen ineffectief . Cisco Systems beveelt sterk aan dat deze andere drie metrieken rust gelaten worden.
Vertraging

De tweede metriek gebruikt door IGRP is vertraging . Vertraging wordt gebruikt met de hand -in-hand , standaard , met de bandbreedte metrische . De vertraging waarde heeft 1000 toegevoegd en wordt gedeeld door 10 . Dat nummer wordt toegevoegd aan de eerder berekende bandbreedte metric om de " kosten " van dat pad te bepalen .
OSPF Link Staten Op zoek

Voor compatibiliteit reden , elke interface van het uitvoeren van de Open Shortest Path First ( OSPF ) protocol wordt automatisch een kostprijs van 10 . OSPF gebruikt geen metrische berekening bij het bepalen van de beste weg binnen OSPF - enabled netwerken . OSPF is een open - source -protocol, dat alleen stuurt multicast updates zijn aangewezen " gebied" wanneer er een verandering wordt gedetecteerd . Dit laat OSPF te convergeren ( een term die gebruikt wordt wanneer elke router heeft een up -to - date beeld van de routers in hun gebied ) sneller dan de meeste andere routing -protocollen .
Statische routes
< br >

Hoewel niet een metriek , zal elke route handmatig geconfigureerd in de router prevaleren boven een ontdekt door routing metrics zoals RIP of IGRP .

Previous: Next:
  routers
·Hoe je de router instellingen …
·Hoe maak je verbinding een Can…
·Hoe je het Administrator-wacht…
·Specs voor de Belkin Wireless …
·Hoe de snelheid van een Westel…
·Hoe naar Boot een systeem Afbe…
·Installatie van een draadloos …
·Hoe het opzetten van een NetGe…
·Hoe de beveiliging inschakelen…
  Related Articles
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welke Channel is het beste voor de WRT16…
Hoe weet je welke de Onbekende apparaten…
Wat zijn WiFi- kaarten voor desktops ? 
Welk type van de PCMCIA- kaart wordt geb…
Wat zijn de gevaren van draadloos intern…
Wat zijn de gevaren van draadloze comput…
Wat zijn Wireless LAN -adapters ? 
Welke veiligheidsrisico's verbonden aan …
  Netwerken Articles
·Hoe te openen een Netgear WGR614 
·Hoe vindt u uw SSID -nummer 
·Hoe het opzetten van een Ethernet DSL me…
·Hoe maak je een Hacking Klacht indienen 
·Hoe maak je verbinding maken met een net…
·Hoe je draadloze router instellingen te …
·Hoe maak je een dagvaarding en een klach…
·Hoe je foto's uploaden naar Facebook 
·Hoe je DSL 2640T Configure 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com