Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Verklaring van het verschil tussen Open Vs . Gesloten Protocol Access System Software
protocollen worden gebruikt om gegevens tussen apparaten overbrengen via de toegang systeemsoftware zoals TCP en HTTPS . Open en gesloten protocollen beheersen het type foutcontrole en datacompressie de systeemsoftware gebruikt . Deze functionaliteit bepaalt ook hoe de gegevens versturen software signaleert dat alle gegevens verzonden en hoe de gegevens ontvanger signalen dat alle gegevens heeft ontvangen . Hoewel dezelfde functie , open en gesloten protocollen significant verschillend in hoe ze worden erkend en gebruikt door ontwikkelaars . Proprietary

Open protocollen
zijn zo ontworpen dat ze niet- merkgebonden , wat betekent dat het publiek in het algemeen de onderliggende codes en specificaties kunnen zien . Een programmeur kan het open protocol toegang systeemsoftware gebruiken zonder te hoeven betalen voor een licentie- vergoeding , open - protocol toepassingen zijn onder Wireshark , Apache en nginx software . Gesloten protocollen behoren tot het bedrijf dat hen creëert en vereisen gebruikerslicenties aan de specificaties te zien . Het systeem codes worden verborgen voor het grote publiek . Sommige gesloten protocol toegang systeemsoftware omvat DHCP , Skype -protocol en Venturi Transport Protocol .
Systems

gesloten protocol toegangssysteem software vereist een gesloten protocol-slave om goed te werken . De slaaf is als een zwarte doos die belast is met het houden van het gesloten protocol geheim . Programmeurs ontwerpen van software om te werken met de gesloten protocol moet rekening worden gehouden met de slaaf , die moeten worden aangeschaft en gelicentieerd . Open protocol toegang systeemsoftware is transparant over haar data formaat en ontwerp , dus het vereist geen speciale interface te werken met andere software . De meest populaire open protocol software is Synchrone seriële interface .
Cost

gesloten protocol software bevat vendor - modules ontworpen , dus het gebruik van het bespaart tijd en ontwikkelingskosten . Dit type software kan hebben licentiekosten , dat jaarlijks kan terugkeren . Individuele gesloten protocol -software wordt gekocht alleen van de ontwikkelaar , die de prijs van de software controleert . Open protocol software vereist extra ontwerp en de ontwikkeling van de tijd toen geschreven in nieuwe software . Dit aspect verhoogt de initiële kosten , maar de meesten missen een licentievergoeding . Omdat de configuratie is beschikbaar voor het publiek , een aantal bedrijven kan de interface van het houden van de prijs concurrerend te verkopen .
Beschikbaarheid

Onderhoud Kopen en probleemoplossing voor gesloten protocol toegang systeemsoftware is de uitsluitende verantwoordelijkheid van de groeiende onderneming . Dit aspect verhoogt afhankelijkheid van de gebruiker op specifieke toepassingen , gespecialiseerde technologieën en een leverancier voor software- onderhoud . Open protocol berichten zijn specificaties , configuraties en naleving op het internet . Deze informatie maakt het beschikbaar voor andere bedrijven om software , updates , patches en algemene technieken voor het protocol te ontwikkelen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe de fabrikant van een NIC C…
·Hoe het opzetten van een breed…
·Hoe te Liferay Web Proxy confi…
·Primaire WAN protocollen 
·Hoe het opzetten van Nagios ge…
·Joomla Voorbeeld RFP Specifica…
·Hoe aan de favorieten op Faceb…
·Hoe maak je een PC Link naar G…
·Wat is de DNP 3.0 protocol ? 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe om Print Services Restart in Fedora 
·Het wijzigen van de Domain Controller Na…
·Waarom is Acces Denied aan mijn USB ? 
·Hoe kan ik mijn computer aan een bestaan…
·Hoe het opzetten van een VPN Van een Net…
·IP Spoofing Technieken 
·LDAP- beveiliging Protocol 
·Hoe geef ik mijn AirPort voor mijn Mac e…
·Hoe je verschillende DNS -servers te geb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com