Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat Desktop Wireless Adapter kan ik gebruiken voor een Wi - Fi- signaal ?
Draadloos netwerk maakt het mogelijk computers aansluiten op een breedband internetverbinding , ver weg van de breedband-router , zonder de noodzaak van lastige draden . Hoewel niet zo draagbaar als kleinere mobiele apparaten, zoals laptops en smartphones , desktop computers kunnen ook gebruik maken van draadloze netwerken door middel van een draadloze netwerkkaart . Wireless Router

Om uw breedband internetverbinding draadloos delen , moet u eerst een draadloze router . Breedband bedrijven bevatten vaak een draadloze router met hun breedbandmodem . Contact op met uw breedband internet service provider om te zien of dit waar is voor je internetverbinding . Zo niet , dan kunt u een draadloze router van computer-of elektronicawinkel kopen . Een aparte draadloze router aansluiten op uw breedbandmodem om het draadloze netwerk te creëren . Het setup proces zal variëren tussen de fabrikanten, zodat de documentatie van uw router voor meer informatie raadplegen .
Adapter Types

Sommige desktop computer moederborden hebben een draadloze netwerkadapter ingebouwd Voor de desktop computers die niet hebben ingebouwde draadloze , kunt u een interne PCI - Express -kaart installeren of gebruiken van een USB - gebaseerde draadloze netwerkadapter . De PCI - E gebaseerde kaart moet u elementaire computer hardware kennis hebben en comfortabel zijn met het installeren van hardware . Als u niet erg comfortabel met de hardware , een USB - gebaseerde netwerkadapter is een goede keuze, omdat het pluggen in om een vrije USB -poort .
Wireless Speeds

De IEEE 802.11 -specificatie definieert draadloze netwerken en er zijn verschillende standaarden binnen die specificatie , inclusief 802.11b , 802.11g en 802.11n . De meeste nieuwe draadloze netwerkadapters in 2011 beschikbaar zijn 802.11n , met een overdrachtsnelheid van 150 megabits per seconde ( Mbps ) en zijn compatibel met de 802.11b en 802.11g standaarden . Als u een draadloze netwerkkaart te kopen , zal uw kaart aangeven wat standaard is compatibel met . Bijvoorbeeld, als een draadloze adapter wordt bestempeld 802.11 n /b /g is compatibel met alle drie 802.11 draadloze netwerken .
Overwegingen

tegenstelling tot laptops of slimme apparaten die kan gemakkelijk worden verplaatst als je ontdekt dat het signaal zwak is , is een draadloze ingeschakeld desktop niet zo gemakkelijk te verplaatsen . Bij het kiezen van een plaats voor uw draadloze ingeschakeld bureaublad , probeer dan naar een gebied dat vrij is van muren of metalen rekken die het draadloze signaal kan belemmeren kiezen . Als je een groot huis en uw desktop is gevestigd in een kamer die is ver weg van je draadloze router , kan een apparaat genaamd een repeater helpen om het signaal .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe de Dynamische Trunking Pro…
·Definitie van categorie 5 Wire…
·Het verschil tussen een Cat5 e…
·Hoe maak je een gebruiker op h…
·VMware Kan niet pingelen 
·5 redenen waarom Wired Netwerk…
·Hoe toegang Mailbox in Exchang…
·Hoe mappen synchroniseren op v…
·Hoe maak je een netwerk in KVM…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van Google Adsense 
·Openbare Vs . Private Network In Windows…
·Hoe maak je een Comcast modem Purge 
·Hoe kan ik een IP-adres in Internet Expl…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless - G Note…
·Hoe de Gateway verkrijgen op mijn comput…
·Hoe om te upgraden naar 2Wire voor snell…
·Hoe de Connection Timeout Toename van FT…
·Hoe maak je Reboot een Linksys Router vi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com