Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Openbare Vs . Private Network In Windows Vista
Microsoft Windows Vista en latere besturingssystemen hebben een ingebouwde functie genaamd Network Location Awareness dat helpt bij het verhogen computerbeveiliging bij aansluiting op verschillende soorten netwerken . Network Location Awareness kunt u specifieke veiligheidsregels toe te passen op basis van het type netwerkverbinding in gebruik . Drie netwerk worden herkend: de publieke , private en domein. Network Location Awareness

Network Location Awareness maakt programma's die netwerkverbindingen gebruiken om verschillende gedragingen op basis van hoe de computer verbinding maakt met het netwerk toe te passen . In combinatie met Windows Firewall met geavanceerde beveiliging , kunt u specifieke firewall- regels die gelden alleen wanneer aangesloten op een specifiek type netwerk configureren . Standaard wordt de eerste keer dat u verbinding maakt met een netwerk , wordt het netwerk aangewezen als openbaar , tenzij u deze toewijzen aan een andere categorie .
Public Networks

openbare netwerken , zoals zoals luchthavens en Wi - Fi-verbindingen in restaurants , zijn over het algemeen onbeveiligd . Door het ontwerp , deze netwerken zijn open en verzonden over hen gegevens niet versleuteld om afluisteren te voorkomen . Met behulp van de Openbare locatie optie netwerk van Network Location Awareness geldt de meest restrictieve set van firewall- regels die uw computer te beschermen .
Private Networks

Private netwerken , zoals als die in huis of kantoren die worden beschermd door een firewall of een apparaat met behulp van network address translation ( algemeen gedaan op een router ) , zijn veiliger dan openbare netwerken . Als zodanig kan de regels voor de firewall worden ingesteld om meer netwerkactiviteit door te laten . De extra bescherming door de firewall verhoogt de veiligheid van het totale netwerk , en Network Location Awareness erkent dit .
Domein Netwerk

Het Domein netwerklocatie wordt automatisch gedetecteerd wanneer de lokale computer lid is van een Windows Active Directory-domein . De computer moet kunnen verifiëren bij een domeincontroller via een van de bestaande netwerkverbindingen om deze locatie-instelling te gebruiken . Gebruikers kunnen niet handmatig deze locatie toe te wijzen . In Windows Vista moeten alle netwerken op elk netwerkadapter toegang tot het domein controller hebben om voor dit type netwerk moet worden gebruikt .
Windows Firewall met geavanceerde beveiliging

Network Location Awareness maakt gebruik van kenmerken van de Windows Firewall met geavanceerde beveiliging om de beperkingen te behandelen . Fundamentele wijzigingen worden automatisch toegepast wanneer u het type netwerk selecteren . U kunt extra instellingen met de firewall te configureren . Zie bronnen voor aanvullende informatie .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat Is Rip 1 & 2 ? 
·Computer Mediated Communicatio…
·Het verschil tussen Parallel &…
·Toegang tot een Remote openbar…
·Hoe te Geef de locatie met Goo…
·Hoe een EXT3 partitie Resize 
·Cisco 2960 Glc Sx mm Fiber Cab…
·Hoe maak je een CC Proxy gebru…
·Hoe je TCP /IP in Windows XP V…
  Related Articles
Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe je Publieke Wi - Fi Hotspots Amplify…
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
  Netwerken Articles
·Het verschil tussen een Ethernet- switch…
·Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
·DIY Network Storage 
·Hoe je Cross Connect Network Schakelt na…
·Hoe je mailbox uitschakelen Exchange 
·Redenen voor Gelaagde Protocollen 
·Hoe kan ik een IP-adres gebruiken Vind e…
·Hoe kan ik een router van Belkin Met Swi…
·Hoe kan ik een SSL- sleutel te genereren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com