Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Cisco 2960 Glc Sx mm Fiber Cable Eisen
De Cisco Catalyst 2960 switch is een netwerkapparaat dat meerdere apparaten in staat stelt verbinding te maken met een netwerk . Het is verenigbaar met de GLC - SX - MM transceiver module , die glasvezelkabels gebruikt om netwerkgegevens via het 1000BASE - SX Ethernet standaard zenden . Deze standaard vereist specifieke bekabeling om volledig te kunnen functioneren . De bekabeling moet het juiste type hebben en mag niet meer dan een lengte gegeven zijn kern grootte. Kabel Type

De 1000BASE - SX standaard vereist het gebruik van multi - mode fiber , of MMF , optische kabels . In tegenstelling tot single-mode fiber , kan MMF kabels meerdere lichtstralen tegelijkertijd accepteren en verzenden . MMF kabels worden gebruikt voor relatief korte afstanden netwerktoepassingen . MMF vezel wordt beschouwd als zeer betrouwbaar en wordt vaak gebruikt als het netwerk backbone voor een groot gebouw .
Fiber Lengte

De GLC - SX - MM transceiver module voor Cisco 2960 schakelaar heeft een maximale vezellengte , die wordt bepaald door de vezel kerndiameter . De kerndiameter van de kabel is de diameter waarin de meerderheid van het licht reist in een goed afgestemd systeem . Het gebied rond de kern wordt de bekleding . Een lichtbron moet goed worden afgestemd op een kabel , zodat het grootste deel van het licht reist in de kern , en zeer weinig ontsnapt in de bekleding . De GLC - SX - MM is goed afgestemd op de kern maten ofwel 50 micrometer of 62,5 micrometer . De maximale lengte van de vezel kabel varieert van 220 meter voor de 62,5 - micrometer kern grootte , tot 1000 meter voor de 50 - . Micrometer kerngrootte
Licht Golflengte

de geproduceerd door de GLC - SX - MM transceiver licht heeft een golflengte van 850 nanometer , die plaatst het net buiten het zichtbare spectrum en in het infrarode bereik . Deze golflengte wordt gebruikt omdat de glasvezel verstrooit het licht van de kortere golflengte ( zoals zichtbaar licht ) , en absorbeert licht bij langere golflengten . De 850 nanometer golflengte heeft een lage verstrooiing en lage absorptie in glas glasvezelbekabeling .
Modal Bandwidth

Modal bandbreedte
is de snelheid waarmee een signaal over een gegeven wordt uitgezonden afstand . Dit wordt gemeten in megahertz - kilometers , waarbij een waarde van een betekent een miljoen cycli per seconde een kilometer gereisd . De 1000BASE - SX Ethernet standaard die de GLC - SX - MM transceiver een variabele modale bandbreedte , die wordt bepaald door de vezellengte en de kerndiameter . De modale bandbreedte varieert 160-2000 Megahertz - kilometers . Hoe groter de kern grootte en korter de kabel , hoe lager de modale bandbreedte .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·SMI - S -protocol 
·Wat is een Private Line Servic…
·Hoe je ADSL Test 
·Hoe maak je verbinding een 5 p…
·Hoe om te bepalen hoeveel subn…
·De definitie van Web Server So…
·Netwerk Hubs Vs . Schakelaars 
·Hoe Hook Up een faxapparaat op…
·Microsoft Unified Communicatio…
  Related Articles
Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
Hoe Gebruiker Toegang tot Cisco routers …
Hoe kan ik configureren van een Cisco -r…
Hoe voeg ik een uitbreidingsmodule voor …
Hoe het opzetten van een Fast Cisco Netw…
Toegang krijgen tot mijn Cisco Wireless …
Cisco Linksys Wireless Installatie 
Cisco Aironet 1142 Specs 
Hoe het opzetten van een Cisco E1000 Wir…
  Netwerken Articles
·Hoe de Memory opheffen op een schakelaar…
·Hoe configureer ik een Arris 450 modem ?…
·Hoe Hook Up twee computers op het intern…
·De geschiedenis van Hacking 
·Wat is het verschil tussen een statisch …
·Waarom is Layered Architecture gebruikt …
·Hoe de NetBus Server op een externe comp…
·Hoe een HP Printer toevoegen aan een dra…
·Definitie van een WAN-minipoort 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com