Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> IP-adres >> Content
Wat is het verschil tussen een statisch en een dynamisch IP-adres ?
Een statisch IP -adres is het onveranderlijke adres van een computer bereikbaar via het internet . Het wordt permanent toegewezen aan die computer en kan dus worden aangeprezen als de reguliere adres voor een bepaalde dienst . Een dynamisch IP -adres is een permanent IP -adres , maar wordt niet permanent toegewezen aan een computer . Een internet service provider ( ISP ) beschikt over een pool van IP-adressen en wijst men aan een klant alleen voor de duur van de verbinding . IP-adres

IP -adressen
krijgen hun naam van het Internet Protocol, dat het adres van formaat voor het internet definieert . Elke computer bereikbaar via het internet heeft een uniek IP-adres hebben . Het adres is een 32 - bits binair getal . Het wordt weergegeven als vier secties . Elke sectie wordt omgezet in een decimaal getal en de resulterende getallen gescheiden door punten . Dus , een IP -adres ziet er ongeveer als " 127.43.113.98 . " De lengte van het adres betekent dat er kan een oneindig aantal adressen en de pool van beschikbare IP-adressen bijna op is .
Dynamische oplossing

Dynamische IP-adressen zijn een niet proberen te vertragen het gebruik van de weinige overgebleven IP-adressen . Een aantal ISP's gebruiken minder IP-adressen dan hun aantal klanten . Ze toewijzen van een IP -adres aan een klant wanneer de klant zich aanmeldt , maar dan zet het terug in het zwembad , zodra hij of zij zich afmeldt . Dit vermindert het totale aantal IP -adressen die door die ISP . Niet alle klanten van de ISP 's zullen worden aangemeld op hetzelfde tijdstip , dus elk heeft een uniek IP-adres voor de duur van hun sessie .
Probleem

Alhoewel dynamische IP -adressen hebben een efficiënte oplossing voor het probleem van tekort aan IP -adres , ze zijn niet geschikt voor alle klanten . Een web host of een file server nodig heeft om een ​​statisch IP- adres hebben , omdat het verwacht dat de totale vreemden voor een geregistreerd bedrijf volgen om contact te initiëren . Het kan niet verwachten dat de klant aan het nieuwe IP-adres onderzoeken elke keer de server online gaat . Computers verwacht inkomende verzoeken moet statische IP-adressen .
Future

Dynamische IP-adressen
zijn een oplossing van het probleem van het IP-adres pool lopen uit op korte termijn . Nieuwe consumentendiensten , met name Voice over IP of internet-telefonie , vereisen dat meer gebruikers een statisch IP -adres . De huidige adresseringssysteem van het internetprotocol wordt IPv4 . Een herziening van het adres formaat is langzaam worden geïmplementeerd voor vele jaren . Dit heet IPv6 , of IP Next Generation . IPv6-adressen zijn vier keer langer dan IPv4-adressen en dus verhoging van het aantal beschikbare adressen worden toegewezen als statische IP- adressen .

Previous: Next:
  IP-adres
·Hoe een IP-adres verbergen in …
·Hoe vind ik het IP- adres Als …
·Hoe maak je een externe IP- ad…
·Wat is het verschil tussen een…
·Kan je een persoon met een IP …
·Hoe maak je een DLink switch v…
·Hoe maak je een nieuw IP-adres…
·Hoe een IP-adres van een websi…
·Hoe vind ik een IP adres van Y…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een router Hook aan mijn Qwe…
·Hoe de standaard homepage voor alle gebr…
·Hoe je Virtual Connections Maak in een I…
·Hoe link Pagina's Connect 
·Een klein Typisch huis Ethernet LAN 
·Voordelen van Extranet 
·Hoe de Local Domain Administrator -wacht…
·Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
·Hoe je Wireless Internet Access Restrict…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com