Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is het doel van het aansluiten van een router tussen twee subnetten ?
Subnetting is een techniek voor het verdelen van een groot computernetwerk in twee of meer afzonderlijke maar onderling verbonden netwerken , bekend als subnetwerken . Wanneer een computer op een subnet wil communiceren met een andere computer op een ander subnet , moet een route tussen de subnetten zijn. Het voornaamste doel van het aansluiten van een router tussen de twee subnetten is om eenheden van de gegevens , die bekend staat als pakketjes , tussen hen doorsturen . Congestie

Een van de belangrijkste redenen voor het aansluiten van een router tussen de twee subnetten is om overbelasting van het netwerk , of de hoeveelheid verkeer die reist over een netwerk te verminderen . In een netwerk zonder subnetten , wanneer een computer verzendt een pakket van data naar een andere , elke computer in het netwerk onderzoekt het pakket , maar negeert als het niet de bedoelde ontvanger . In een netwerk met subnetten , anderzijds , de meeste van het netwerkverkeer wordt beperkt tot het subnet waar het is ontstaan ​​. Netwerkverkeer kan het subnet grens oversteken , maar alleen als de beoogde ontvanger is op een ander subnet .
Beveiligingsupdate voor

Routers
kan worden geconfigureerd met de veiligheid beperkingen , dus een andere reden voor aansluiten van een router tussen de twee subnetten is om beveiligingsbeleid te implementeren . Naar goeddunken van de netwerkbeheerder , kunnen routers worden geconfigureerd om te filteren op ongewenst netwerkverkeer , inclusief kwaadwillige verzonden pakketten door aanvaller proberen om onbevoegde toegang tot het netwerk te verkrijgen .
Ontwerp

een router tussen de twee subnetten aansluiten kan ook deel uitmaken van een netwerk design strategie . Splitsen van een netwerkinfrastructuur in subnetten kan een netwerk te bouwen in modulair , met computers in afdelingen of voorzieningen binnen een organisatie , met inbegrip van die van elkaar gescheiden door een uitgestrekt netwerk verbindingen , op afzonderlijke subnetten . Niet alleen zal het netwerk beter dan wanneer alle computers werden aangesloten op een subnet te voeren , maar de bestuurlijke verantwoordelijkheid voor elk subnet kan worden gedelegeerd aan de afdeling waar deze zich bevindt .
Internet Protocol

het Internet Protocol - een formele set van regels , of protocol , waarin wordt beschreven hoe de gegevens worden verzonden van de ene naar de andere computer in een netwerk - werkt op de netwerklaag van de zogenaamde Open Systems Interconnection Reference model . In de praktijk betekent dit dat het netwerkverkeer tussen computers op verschillende subnetten moet worden gelegd , in plaats van simpelweg overbrugd . Bridging een werkwijze doorsturen pakketten via een netwerk , maar in tegenstelling tot routing , geen rekening gehouden wanneer het netwerk de bestemming is gelegen . Bovendien , IP-adressen - de numerieke codes die uniek computers te identificeren op een netwerk - zijn schaars , dus is het zinvol om meerdere fysieke netwerken binnen een organisatie om een ​​gemeenschappelijk IP -adres delen
.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je Login om een ​​Sha…
·Hoe maak je een Network Drive …
·Hoe te bespoedigen Gedeelde ma…
·Hoe maak je een Mac -computer …
·Hoe maak je een Hardwired LAN 
·Hoe je Acrobat Reader installe…
·Hoe te Peer Guardian gebruiken…
·Snelste manier om Fileshare va…
·Hoe te gebruiken NTP 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe je toe Google Aangepast zoeken naar …
·VoIP Law 
·Gereedschappen voor Onderwijs Computer N…
·Hoe kan ik een IP op een PIX Block 
·Hoe maak je een VNC 
·Hoe maak je af Zet een printer wachtwoor…
·Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
·Hoe u Windows Home Server toevoegen aan …
·Gigabit Netwerk Bekabeling 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com