Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe om te upgraden naar 2Wire voor sneller internet snelheid
2wire , nu eigendom van Pace , is een netwerk provider voor draadloze en bedrade routers en modems . Afhankelijk van uw huidige internetprovider , kunt u in staat om uw 2wire modem upgraden naar een sneller internet snelheid te ervaren . Als u niet beschikt over een provider die wordt gebruikt 2wire apparatuur, kunt u een 2wire draadloze router die nog kunnen worden gebruikt om u een verhoging van de snelheid van Internet te geven te kopen . Er kunnen extra onderdelen die je kan hebben aan te schaffen die compatibel zijn met de 2wire router die zal helpen bij het verhogen van de snelheid zal zijn . Instructies
1

Praat met uw internetaanbieder om te controleren of u een compatibele 2wire router of modem met uw dienst kunt gebruiken . Bijvoorbeeld , AT & T U-verse gebruikt 2wire modems voor hun klanten om verbinding met het internet . Echter , kunnen andere aanbieders niet de juiste configuratie om 2Wire ondersteunen . Kopen van 2

Controleer uw huidige Internet -adapter om te zien of het een draadloos - N . adapter . De meeste adapters hebben ofwel een a /b /g signaal . Wireless N technologie is de nieuwste , snelste draadloze signaal en kan ook projecteren een verder draadloos bereik dan de draadloze a /b /g . Toegang tot uw configuratiescherm via uw computer ( Klik op "Start " en vervolgens " Configuratiescherm " ) navigeer naar ' Apparaatbeheer ' en klik op de pijl naast " Network Adapters " en controleer of uw draadloze kaart heeft " Wireless N " in de titel . Als de adapter is draadloze N , dan kunt u een 2Wire draadloze N router om de snelheid te maximaliseren schaffen .
3

Vervang uw huidige Cat5e -kabels (categorie 5 Ethernet ) met Cat6e kabels . meeste modems en routers worden geleverd met Cat5e kabels . Upgraden naar een categorie zes Ethernet-kabel zal de snelheid te verhogen tussen de gegevens van de modem naar de router aan op uw computer . Cat6e kabels zijn duurder dan de Cat5e kabels , zodat u ze alleen moet gebruiken als je op een draadloos of bekabeld N netwerk om eventuele verschil merken .
4

Sluit modem uw ​​huidige internetprovider aan uw 2Wire router De achterkant van uw huidige modem moet een poort met het label "Internet" . waar uw Cat6e moet verbinden met een poort met het label "Internet" van uw 2Wire router . Herstart je computer uit, koppel zowel de 2Wire en modem voor 30 seconden tot een minuut en steek ze terug in uw stopcontact .
< br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een WAP54G Passwor…
·Hoe een Intellinet Wireless Ro…
·Hoe maak je een D - Link Onlin…
·Hoe maak je draadloos Wachtwoo…
·Hoe gratis draadloos internet …
·Hoe maak je een Motorola SBG90…
·Kan ik upgraden mijn draadloze…
·Hoe maak je Flash een DIR - 65…
·Router -instellingen voor Skyp…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je DNS -replicatie Test 
·Hoe maak je een computer in een Server 
·Hoe toegang Beveiligingscamera vanaf een…
·De Doelstellingen van VPN 
·Veel voorkomende problemen met Nomadix 
·Hoe een Shared Drive Setup 
·Linksys Router Modem Connection Types 
·Wat is een RJ45 patchkabel ? 
·De definitie van Mobile Web 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com