Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De definitie van Mobile Web
Het mobiele web is een groeiende trend die verwijst naar gebruikers draadloos toegang tot het internet en Web - based toepassingen via een mobiel apparaat , zoals een smartphone of een tablet- pc . Het heet het mobiele web , omdat gebruikers de neiging om toegang te krijgen terwijl je onderweg bent en je wilt onmiddellijk toegang tot informatie , zoals e-mail , sociale netwerksites of winkelen voor producten . Met de snelle groei van de populariteit van Web - enabled smartphones en tablet-pc's , wordt het mobiele web groeit exponentieel . Achtergrond

Historisch , particulieren en bedrijven hebben het internet en web - gebaseerde applicaties met behulp van vaste - lijn -diensten , zoals een Digital Subscriber Line of DSL , dienst of kabel breedband internet service die internettoegang biedt toegang een PC in een huis of kantoor . Echter , volgens een 2010 analyse door Morgan Stanley , twee factoren hebben de groei van het mobiele internet gedreven . Ten eerste , is er een wildgroei van nieuwe , zeer populaire apparaten met draadloze connectiviteit , waaronder smartphones zoals de iPhone en Blackberry , tablet-pc's zoals de iPad , e - reader apparaten zoals de Kindle , GPS -systemen , en zelfs draadloze huishoudelijke apparaten . Ten tweede , de beschikbaarheid van high - speed mobiele internetdiensten , zoals de derde generatie of 3G , internet , samen met een betere dekking van de gegevens .
Toepassingen

Dankzij
aan de geavanceerde functionaliteit van de moderne mobiele apparaten en een snellere verbinding , samen met toepassingen die speciaal voor het mobiele web en websites die speciaal voor mobiele apparaten , mensen kunnen een breed scala van activiteiten op hun apparaten uit te voeren . Deze omvatten toegang tot e-mail , het lezen van kranten en tijdschriften , winkelen en de aankoop van items uit online winkels , toegang tot sociale netwerksites , online bankieren , online video's , het controleren van sportuitslagen , monitoren aandelenkoersen en vele andere toepassingen .
< Br >
beperkingen

Ondanks het feit dat het mobiele web biedt toegang tot de meeste applicaties en websites van overal , zijn er enkele beperkingen . De meest voor de hand liggende is het feit dat veel mobiele apparaten hebben kleinere schermafmetingen dan een desktop of laptop computer monitor . De kleinste computer monitoren zijn meestal ongeveer 15 centimeter , terwijl de iPhone scherm is slechts 3,5 centimeter . Dit betekent dat meer inhoud moet worden verpakt in een kleiner weergavegebied , of tekst en grafische formaten moeten worden verlaagd . Sommige websites hebben gecompenseerd door het aanbieden van speciale mobiele sites die minder inhoud aan te bieden , maar zijn meer gebruiksvriendelijk op een mobiel apparaat . Andere beperkingen zijn van het feit dat de meeste mobiele apparaten hebben minder navigatie flexibiliteit binnen een webbrowser in vergelijking met een pc , en het feit dat er niet meerdere vensters om meer dan een webpagina tegelijk bekijken .
commerce

Het mobiele web wordt steeds meer gebruikt om te winkelen doeleinden . Een 2011 onderzoek onder consumenten door Experian PriceGrabber bleek dat 72 procent van de consumenten hun telefoon gebruiken om toegang te krijgen coupons of speciale winkels deals , 55 procent hun telefoon gebruiken om het web te surfen , en 34 procent gebruik maken van hun telefoons om online prijzen te vergelijken , terwijl in een winkel .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te delen Draadloze verbind…
·Vista Schakelt de draadloze Au…
·Hoe je bestanden tussen comput…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe maak ik een HP3550 printer…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Wat is gratis openbaar Wi - Fi…
·Uitdagingen van draadloze beve…
·Hoe maak je een Wireless AirCa…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Kun je Have Internet Service Zonder kabe…
·Hoe te verwijderen Uw Geboortedatum op F…
·Wi- Fi Router Types 
·Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
·Hoe om te gaan draadloos met de Linksys …
·Hoe je twee laptops Bevestig Samen 
·Hoe te verwijderen van een Microsoft Win…
·Hoe maak ik Ontcijfer een Linksys VPN In…
·De voordelen van Single Mode Fiber 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com