Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is gratis openbaar Wi - Fi?
Populaire in cafe's en luchthavens , gratis openbare WiFi biedt een draadloze internetverbinding ervaring voor on - the- go web surfers . Hoewel handig, openbare Wi - Fi maakt gebruik zelden data-encryptie om gegevens van gebruikers te beschermen , het verhogen van het spook van mogelijke identiteitsdiefstal en schending van persoonlijke informatie . Degenen die willen surfen op het web door middel van gratis openbare WiFi moeten voorzichtig zijn en zich aan een paar elementaire veiligheidsmaatregelen . Wat het is

Gratis openbare Wi - Fi
is Internet dienst die binnen de omgeving van een 802.11 draadloze toegangspunt . Zij voorziet niet in een werkelijke router verbinding , maar veeleer , het is een ad - hoc -netwerk , bestaande uit zenders die intern en niet direct gegevens te ontvangen en verzenden met het Internet
Hoe werkt
.

een wireless access point maakt zijn aanwezigheid bekend aan apparaten in de buurt door middel van een proces dat bekend staat als ' bebakening . " Elk apparaat binnen het bereik van het draadloze toegangspunt kan op slot om dit baken en een verbinding . Omdat de service is openbaar , geen verificatie of wachtwoord nodig is .
Gevaren

Gebruikers van gratis openbaar Wi - Fi-toegangspunten
een hoog risico voor identiteit diefstal . Hackers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot persoonlijke gegevens , bankrekeningen en credit card informatie, alsmede foto's, video's en persoonlijke contacten op uw computer of smartphone . Ook kunnen hackers zetten nep Wi - Fi-toegangspunten , ze te labelen " gratis openbare WiFi " als een manier om in onwetende slachtoffers te lokken .
Hoe naar uw apparaat
< br Protect >

de beste manier om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot de inhoud van uw computer of smartphone is om te voorkomen dat aansluit op gratis openbaar WiFi . Als je dat doet gratis gebruik openbaar Wi - Fi , zeker om alleen websites te bezoeken met behulp van encryptie . Een versleutelde website kan worden geïdentificeerd door zijn URL , die begint met ' https://' . Controleer regelmatig uw netwerkinstellingen en verwijderen " Free Public WiFi " als deze wordt vermeld als een optie . Log altijd af van je persoonlijke accounts en dicht browservensters . Het is ook een goed idee om een ander wachtwoord voor elk van uw accounts te gebruiken om te voorkomen dat hackers krijgen volledige toegang voor het geval je identiteit wordt aangetast . Overweeg een rekening met een virtual private network service provider als u vaak toegang tot openbare WiFi .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Wireless Network Cards Met Ant…
·Hoe de Signal Boost op een WiF…
·Veiligheidsaspecten Met Wirele…
·Verschillen tussen Optical Fib…
·Hoe Gebruik een Wireless G Rou…
·Problemen met Trendnet 424UB 
·Sabrent Wireless Adapter instr…
·Factoren die van invloed draad…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe Get Free Hi-Speed ​​Internet uit met…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Netgear Wireless Adapter …
·Hoe maak je een werkbalk artikel verwijd…
·Hoe te ACS Avaya Rel 7 upgrade naar 8 pc…
·Het wijzigen van de netwerknaam in Vista…
·Heeft u behoefte aan een Gigabit- verbin…
·Hoe maak je een moederbord in een Dell V…
·Hoe maak je een Home Computer verbinding…
·Wat heb je nodig om een netwerk ? 
·Hoe te Computers Monitor op een LAN 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com