Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een moederbord in een Dell Vervang
Het moederbord in uw Dell-computer bepaalt hoe u in staat bent om het systeem te upgraden met extra componenten , zoals extra geheugen of een nieuwe grafische kaart . De oorspronkelijke moederbord geïnstalleerd vanaf de fabriek kan niet over de poorten die je nodig hebt om verder te gaan upgraden van uw computer . Als u wilt de mogelijkheden van uw Dell- computer wilt uitbreiden , moet u mogelijk fysiek te verwijderen van de bestaande moederbord en te vervangen door een geheel nieuwe unit . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Vervanging moederbord
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit elk programma dat momenteel actief is op het Dell- computer en het besturingssysteem volledig uitschakelen . Wacht vijf minuten om de interne onderdelen te koelen en haal elke kabel en het apparaat aangesloten op het geval van de computer .

Positie 2 de zaak op zijn kant met de linker zijpaneel zichtbaar en naar boven. Controleer de ver terug einde van het zijpaneel te zien of uw Dell- model maakt gebruik van twee schroeven van de behuizing of een knop .
3

Verwijder de schroeven met een kruiskopschroevendraaier en leg ze opzij , of druk de ontspanknop. Trek het zijpaneel volledig uit de computer wanneer het gebruikt schroeven , of til het paneel naar rechts totdat deze de 90 - graden positie als het gebruik van een knop .
4

Koppel elk van de kabels aangesloten op de poorten van de rechthoekige moederbord in de behuizing . Zoek de dunne , groene RAM-modules in de rechterbovenhoek einde van het moederbord .

Snap 5 langs de plastic versie knoppen aan de boven-en onderkant van elke RAM- module . Grip beide uiteinden van de module stevig vast en trek de module omhoog om deze van het moederbord van uw Dell verwijderen . Stel elke module buiten de computerbehuizing .
6

Controleer of uw Dell- model heeft enige uitbreidingskaarten op de kaart aangesloten poorten aan de onderkant - linkerkant van het moederbord . Verwijder de borgschroef aan de linkerkant van elke kaart en trek de kaart uit het moederbord .
7

Zoek de koelventilator en heatsink monteren dat de processor op het moederbord te dekken . De montage is gepositioneerd in het midden van het moederbord en bestaat uit zowel een plastic ventilator en een geribbelde metalen koellichaam .
8

Verwijder de schroeven waarmee de ventilator en koellichaam in de plaats, of in plaats snap beneden de metalen klemmen of uw Dell -model maakt geen gebruik van schroeven . Til de ventilator en koellichaam van de processor en zet ze buiten de computer . Vermijd het aanraken van de onderkant van de heatsink, zoals oliën van je huid zal het onderdeel beschadigen .
9

Vind de vergrendeling arm gepositioneerd aan de kant van het plein processor . Pak de arm en trek naar boven om de processor los te maken van het moederbord socket . Trek de processor uit het moederbord .
10

Verwijder de Phillips schroeven aan de boven-en onderkant van het moederbord . Het aantal aanwezige schroeven zal variëren tussen Dell modellen , maar is meestal zes of acht .
11

Til het hele moederbord uit de behuizing van de computer . Stel uw vervangende plank in de kast en line-up van de uitbreidingskaart poorten met de gaten aan de achterkant van de zaak . Vervang de eerder u verwijderd om het moederbord op zijn plaats te vergrendelen schroeven .
12

Monteer alle interne componenten van de computer die u eerder hebt verwijderd . Vervang het zijpaneel van de computer en steek de stekker in elk van de verschillende apparaat kabels .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een 1394 Net Adapt…
·Hoe vindt mijn SMTP adres 
·Hoe maak je een Range Ping 
·Belangrijke Diensten die door …
·Hoe kan ik een nieuwe Avatar i…
·Hoe maak je een draadloze NIC …
·Hoe maak je een Microsoft Term…
·Hoe maak ik mijn laptop Hebben…
·Computer netwerkonderdelen 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Microsoft VPN Problemen 
·Nadeel voor Communicatie in de computert…
·Hoe te Terugweg en Aircrack Gebruik 
·Hoe te lezen gegevens pakketten 
·Hoe u een proxy instellingen wijzigen Sn…
·Hoe Set Up een Mirror Site 
·Wat is het doel van een Routing Protocol…
·Hoe je het uploaden Time van FTP op LXAd…
·Hoe maak je een statement naar de Routin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com