Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te Site diefstal te voorkomen
Site diefstal is uitgegroeid tot een gemeenschappelijk optreden als meer en meer internet gebruikers , en bedrijven , creëren websites en blogs . Inhoud diefstal , diefstal van afbeeldingen en plagiaat zijn de meest bekende soorten terrein diefstal . Elk hosting bedrijf heeft strikte regels te stellen aan haar klanten te voorkomen dat het slachtoffer . Echter , de meeste site-eigenaren zijn zich niet bewust dat hun inhoud en beelden zijn gestolen . De volgende tips kunnen helpen site-eigenaren te identificeren en te voorkomen terrein diefstal . Instructies
voorkomen Content Theft
1

Controleer de zoekmachines voor gestolen teksten of artikelen . Kopieer en plak een deel van de oorspronkelijke tekst in de zoekmachine . Plaats het gedeelte dat van de originele tekst tussen aanhalingstekens . Bekijk de resultaten van de zoektocht naar andere websites met zeer vergelijkbare ( plagiaat ) inhoud , of een kopie van de exacte tekst . Een andere optie is om de tekst of de URL van de webpagina te sturen , via CopyScape . Dit zal een lijst van sites met een grote hoeveelheid woorden dat wordt gekopieerd .

Turn 2 in Websites schuldig aan schending van het auteursrecht . Contact opnemen met het hosting bedrijf van sites die uw inhoud hebben gestolen . Stuur een kopie van het verwijderen van inhoud vraag aan de eigenaar van de site ook . Als je niet terug te horen van het hosting bedrijf binnen twee weken , melden de site om Spam Report van Google en andere grote zoekmachines . Als de inhoud dief is het gebruik van Google AdSense , of andere PayPerClick diensten , voor illegale activiteiten ( zoals gestolen content /images ) , rapporteren de site .
3

Uitschakelen kopiëren, plakken en rechts - klik opties . Steek JavaScript in uw site te kopiëren, plakken en rechts - klikken te voorkomen dat zonder uw toestemming . Wordpress blog gebruikers kunnen gewoon downloaden plug - ins om deze opties automatisch te schakelen .
4

Maak een duidelijk beleid dat bepaalt uw site niet tolereren inhoud diefstal . Plaats een " Niet kopiëren , " of " Beschermd door CopyScape , " banner op elke pagina van uw site af te schrikken potentiële inhoud dieven . Schrijf een specifieke deel van de tekst in uw privacybeleid aangeeft dat de website is auteursrechtelijk beschermd , en niet open staan ​​voor herverdeling .
Voorkomen Afbeelding Diefstal

Place 5 a visuele copyright watermerk op uw foto's . Afbeelding watermerken kan variëren van een volledige symbool over de afbeelding , om een ​​klein gedeelte van de tekst in de hoek van het beeld . Maak een watermerk auteursrecht in Photoshop of een ander beeld creatie tool . Onder de naam van de houder van het auteursrecht , de datum van het auteursrecht en het beheer van rechten ( bijv. Creative commons licentie type ) . Maak het watermerk licht transparant , zodat bezoekers van uw site duidelijk te zien op de afbeelding . Een lage resolutie om te beschermen tegen diefstal van afbeeldingen
6

gebruiken . Beelden die 550 pixels , moet op 72 dpi worden opgeslagen bij gebruik op het internet . Hierdoor wordt voorkomen dat het beeld wordt re-sized zonder een korrelig effect .
7

Uitschakelen kopiëren, plakken en klik met de rechtermuisknop opties . Steek JavaScript in uw site te over- ride browser klikken . Voorkomen downloads van beelden door het plaatsen van foto's als achtergrond om tabellen met behulp van CSS code . Terwijl de rechtermuisknop op downloads nog steeds functioneel zal zijn met deze methode , zal de gedownloade afbeelding transparant lijken op de afbeelding dief .

Stop zoekmachines 8 van het indexeren van uw beveiligde beelden . Plaats een META -tag te voorkomen dat zoekmachines indexeren van uw afbeeldingen , terwijl nog waardoor ze de rest zetten van de pagina in hun zoekresultaten . JavaScript kan worden toegevoegd in de root directory van de site naar ' bots ', of spyders vertellen , om de image map van uw site negeren . Alle grote zoekmachines dient uw verzoek om uw beelden van de openbare zoekacties verwijderen .

Previous: Next:
  Network Security
·Wat is een IAS -server ? 
·Hoe te SSL 2.0 installeren 
·De meest voorkomende antivirus…
·Windows Vista Help met wachtwo…
·Verantwoordelijkheden van Remo…
·Wat is mijn IP-subnetmasker ? 
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe je Terminal Server licenti…
·Beleidsinformatie Transfer Pro…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een Home LAN Network 
·Hoe om te controleren DNS Lookup 
·Hoe te inschakelen Kerberos 
·Hoe maak je een Netgear DGN2200 Router i…
·Hoe u het IP- adres te vinden voor Links…
·Hoe te Connect Meerdere glasvezelkabels …
·Hoe vindt u de WEP -nummer voor een Rout…
·Hoe maak je een Mac- adres te vinden op …
·Hoe te Minimale Wachtwoordvereisten wijz…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com