Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een 3PL provider
Naarmate meer bedrijven oog wereldwijde markt mogelijkheden , supply management functies hebben meer aandacht en aandacht oogstte kiezen . Veel van deze bedrijven zijn op zoek naar het huren van derden bedrijven om ofwel een deel of de gehele logistieke functie binnen hun toeleveringsketens te behandelen . Daarmee hopen ze dit aspect van hun bedrijf efficiënter te maken . Uitbesteding van deze functie zal vrijmaken en redirect meer belangrijke bedrijf personeel in de richting van groei van het bedrijf zelf . Hoewel dit van strategisch belang zijn , geven over zo'n vitaal belang zwaartepunt van het bedrijf kan een beetje verwarrend zijn. Kies derden logistiek manager zorgvuldig . Instructies
1

Maak een 3PL provider panel . Selecteer panelleden van over het hele bedrijf , en omvatten elke afdeling . Vereisen elk panellid van elke afdeling om van hun afdeling 3PL behoefte vermelden . Lijst vermeld behoefte van elke afdeling en compileren , combineren gelijkaardige. Kopen van 2 Bedrijven moeten duidelijke behoeften presenteren aan de 3PL providers ze rekruteren .

Richt het paneel doelstellingen van de onderneming op te schrijven op basis van de aangegeven , samengesteld 3PL behoeften . Gebruik de doelstellingen die voortvloeien uit de behoefte aan een lijst van de zoekcriteria voor de logistieke dienstverlener . Zo kan een doel die voortvloeit uit een uitdrukking departementale noodzaak zijn om geld te besparen . De zoekopdracht panel zal nu op zoek gaan de provider waarmee het bedrijf geld besparen .

Request 3 dat de jury beoordelen de onderneming klantenservice proces . Vermeld de eisen duidelijk en in duidelijke taal . Gebruik de klant van uw bedrijf dienst eisen als de top werven criteria voor uw 3PL provider te ontmoeten . Dit is de kern van waarom ze worden ingehuurd in de eerste plaats .
4 Zorg ervoor dat de 3PL provider huurt u heeft een track record van het doen wat je moet hen te doen voor uw bedrijf .

Ontwikkelen van een lijst met kenmerken voor het bedrijf ideaal 3PL provider . Samenstellen van de lijst op basis van bedrijf nodig , en dat het vermogen en de middelen van derden te ontmoeten en meer dan de huidige klanttevredenheid . Gebruik deze lijst om een ​​lijst van de 3PL -aanbieders die aan de behoeften van het bedrijf passen te ontwikkelen .
5

Informeer bij een e-mail voordat een formeel voorstel . Componeren en e-mails versturen naar de derde - partij leveranciers hen te vertellen van uw behoefte . Vraag informatie over hen , en hun vermogen en de middelen om verklaarde behoefte van het bedrijf te voldoen .
6 Gebruik een stroomschema te verduidelijken wat u nodig , indien nodig.

Laat het panel te evalueren reacties , en smal de kandidaten . Stuur de top twee of drie formele verzoeken om voorstellen . Staat specifieke behoeften duidelijk . Zorg ervoor dat de leveranciers van derden precies weten wat ze ermee akkoord te leveren .
7

Wachten om terug te krijgen van de voorstellen , toen site bezoekt elk van de drie kandidaten . Beoordelen en visueel bevestigen hun verklaarde vermogen om te doen wat je hebt gevraagd hen te doen . Laat het bezoeken van leden van het panel monitoren van de drie potentiële aanbieders voor ten minste een zakenwijk . De opdracht gunnen aan de ene provider het panel stemt te selecteren .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een Photo Gallery 
·Verschil tussen synchrone en a…
·Hoe aan een andere computer me…
·Wat is een Cat 6 kabel? 
·Hoe werkt een Homeplug Netgear…
·Hoe te Clearwire ontvangst te …
·Inzicht Data Communications & …
·Hoe te controleren CCNA certif…
·Hoe maak je een nieuw IP voor …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het verhogen van Data Card Speed ​​o…
·Charter Cable Modem Problemen 
·Hoe te verbinden mijn Windows XP en Wind…
·Hoe het opzetten van een NetGear WNDR330…
·Hoe maak je een RS232 Null Modem Cable Z…
·Ethernet Configuration Protocol Testen 
·Hoe je toegang tot mijn PC Block 
·Hoe log ik in op de Motorola Surfboard V…
·Hoe software te implementeren via een ne…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com