Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een server te bouwen
Het bouwen van een server in huis is een eenvoudig proces . Veel mensen realiseren zich niet dat de oude computer zitten in de kast is halverwege aan het worden uw nieuwe server . Deze gids zal u door de stappen van het installeren van uw besturingssysteem en serversoftware . Instructies
installeren van Windows Server Core
1

Zoek een oude computer die je hebt rond het huis . Minor upgrades nodig zijn. Een alternatief is om uw actieve computer te gebruiken als een part -time server . Er zijn sites die minimum specs suggereren voor een server , maar afhankelijk van uw directe doel en budget , kan elke computer worden omgezet in een server en een upgrade als dat nodig is. De sleutel is een goede koeling ( fans ) en het houden van de binnenkant schoon ( uitblazen van de stof ) . Webdesigners en programmeurs die willen een lokale server te ontwikkelen kunnen gebruik maken van hun actieve computers en doorgaan naar de serversoftware stappen kopen van 2

Kies een server besturingssysteem te installeren : . Windows , Linux of FreeBSD . De laatste twee zijn open source en kosten niets . Echter , zal de installatie niet vertrouwd zijn voor mensen met Windows-ervaring . Met behulp van Windows XP wordt niet geadviseerd door de extra middelen en processen die nodig zijn om deze besturingssystemen draaien .
3

Plaats de Windows Server-software schijf en start de computer opnieuw om de installatie te starten . Windows Server OS installatie is identiek aan de installatie van Windows XP , die een minimale input van de gebruiker vereist . Zorg ervoor dat u de regionale opties correct ingesteld . Datum , tijd en taalkeuze zijn noodzakelijk om de goede werking van uw server .
Installeren Server Software
4

Installeer uw Server Software na installatie van het besturingssysteem is voltooid . Als u Windows Home Server hebt gekozen , dan is dit proces al voltooid is en je kan inloggen om toegang tot het bedieningspaneel. Als je hebt gekozen om te gaan met Linux of BSD , dan is het kiezen van server software nodig is . AppServ staat bekend als betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken . Linux-gebruikers kunnen gebruik Ubuntu -software .
5

Download en installeer appserv of Ubuntu . Voor server machines gebouwd zonder een schijf , het gebruik van flash USB-drives voor de installatie is een alternatieve optie .
6

Configureer uw server door het invullen van de juiste informatie . Uw server wordt localhost of 127.0.0.1 .
7

Vul uw e- Admin . Dit kan later worden gewijzigd , zodat het de voorkeur in een bestaand e-mail zoals ' yourname@msn.com ' in te vullen .
8

Laat de standaard HTTP-poort op 80 . Geschikt voor de meeste doeleinden zal standaard niet te worden gewijzigd . De servernaam ( localhost ) en de server -poort ( 80 ) zijn de primaire standaard . Als u achter een firewall of router , dan moet u de instellingen aanpassen om te zorgen voor toegang .
9

Kies een wachtwoord voor uw MySQL database . De standaard gebruikersnaam is 'root' en kan op dit moment worden gewijzigd . Dit kan later veranderd worden bij het aanmelden bij de database voor de eerste keer en zou moeten zijn om veiligheidsredenen.

Test 10 uw server . Open een browservenster en typ in " http://localhost/" . De standaard welkome site moeten verschijnen . Als je problemen hebt , bekijk de stappen om ervoor te zorgen dat u correct de server hebt geconfigureerd .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe om te controleren Connecti…
·Hoe maak je een Disclaimer Exc…
·Wat is de Tracking Cookie ATDM…
·Hoe te testen My Line voor Bre…
·Hoe je foto's maken op mijn pr…
·Hoe maak je verbinding met het…
·Hoe Web Site Tracks Schoon van…
·Hoe Microsoft Loopback Adapter…
·Hoe maak je een Bypass Proxy C…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een goedkope draadloze router…
·Welke apparatuur is nodig voor een draad…
·Ethernet naar Serieel adapter 
·Om te lezen hoe de lampjes op mijn kabel…
·Sub Network Dependent Convergence Protoc…
·Hoe kan ik een FTP gebruiken voor een iP…
·Over ZigBee Technologie 
·Hoe te BGP configureren op Cisco routers…
·Mijn draadloze adapter Oorzaken van de c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com