Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een Bypass Proxy Creëren
Een bypass proxy is gemaakt om rond een netwerkserver 's blacklisting proces . Deze zwarte lijst blokkeert de toegang tot middelen op basis van het IP-adres of de regio . De server herkent het adres en de toegang beperkt . Een bypass proxy website maakt gebruik van code die op een tussenliggende computer het IP-adres van de computer uit het blokkeren van de server , dit maakt het mogelijk de toegang tot middelen , zolang de tussenliggende server die u gebruikt is niet in de beperkte lijst . Gelukkig is de code voor de tussenliggende computer is direct beschikbaar en moet enkel op een bestaande server van de website worden geplaatst . Instructies
1

Maak uw eigen website als je niet al een hebt . Je hoeft geen geld te besteden aan dit. U kunt een gratis site te maken door middel van Webs.com of Weebly.com . Typ gewoon in een gewenste sitenaam en wachtwoord in en je bent klaar om te gaan .

Ontwerp 2 de look van de site . Het hoeft niet om iets te opzichtig te zijn . U kunt een vooraf ontworpen sjabloon dat een achtergrond toevoegt aan alle pagina's op de website ( u slechts een pagina voor de bypass website nodig ) te selecteren . Tekst of afbeeldingen toevoegen door te klikken op " Add Text" of " Afbeelding toevoegen . "
3

Navigeer naar de link in het gedeelte Bronnen hieronder . Deze site stelt u in staat om een CGI- bypass proxy te installeren op de website .

Klik op " CGIProxy " 4 wanneer de pagina wordt geladen . Laat de versie selectie als is en klik op ' Next '. Accepteer de licentieovereenkomst te gaan naar de volgende pagina . Typ de domeinnaam van de site, alsmede het wachtwoord . Je hoeft niet in te vullen de rest van de informatie , zoals het is optioneel .
5

Klik op " Next " en vervolgens " OK . " De CGI Proxy bypass zal uploaden naar de site . U kunt nu gebruik maken van de website die u hebt gemaakt als een bypass proxy . Typ de gewenste URL in de zoekbalk en u zal worden met behulp van het IP-adres van uw tussenliggende webserver en niet het IP-adres van uw computer . Alle van de sites die u bezoekt ziet alleen uw tussenliggende webserver als de gevraagde informatie .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Aansluiten Appalachia Broadban…
·Hoe de BCC veld in Outlook Exp…
·Hoe je Linksys configureren vo…
·Hoe te downloaden van een film…
·Hoe om te achterhalen wat Acti…
·Hoe te Internetverbindingen Sw…
·Hoe om te sparen Kaart Pix Van…
·Bulk Email Sender richtlijnen 
·Verbinding maken met My Local …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Modem Driver opnieuw ins…
·Hoe kan ik een Sony Blu-ray- verbinding …
·Wat is de SSID voor een iPAQ ? 
·Hoe kan ik mijn downloadsnelheid ? 
·Hoe de Signaal voor een WRT54GS Verhoog 
·Ethernet Hub Vs . Router 
·WAP Application Protocols 
·Verschillen tussen ISO en DKD Calibratio…
·Wat is mijn router adres ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com