Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is een Ethernet -controller ?
Om de gemiddelde pc-gebruiker , computer netwerken blijft een mysterie . Of het nu een harde lijn ( kabel) of draadloos netwerk , de meeste eindgebruikers willen gewoon hun eigen netwerk te functioneren . Vermelding van routers , netwerkkaarten , ethernet kabels , drivers en topologieën leidt slechts tot verwarring . Echter , er is geen noodzaak om een ​​diploma te verwerven om te begrijpen elementaire computernetwerken , en vindt u helpen oplossen van eventuele problemen die zich kunnen voordoen . Ethernet Geschiedenis

De eerste ethernet werd ontworpen in 1973 door Bob Metcalf die in Palo Alto , Californië in de Xerox Corporation gewerkt . De hoeveelheid informatie die het kan overbrengen was 3 Mbps ( megabytes per seconde ) . Zeven jaar later , Intel , Digital en Xerox , die bekend staat als de DIX kartel , creëerde de 10 Mbps Ethernet standaard . In 1983 , IEEE ( Institute of Electrical and Electronics Engineers ) ingestemd met de 802.3 standaard , die was gebaseerd off van de DIX ethernet .
Ethernet Controller

Een ethernet controller
is een kleine chip dat alle data die wordt uitgewisseld tussen twee computers via het Internet , een LAN of WAN handgrepen. Ze komen in een verscheidenheid van verschillende pin configuraties, waaronder 48.100 , 256 , 276 en 883 . Net als de meeste computer hardware , het vereist software drivers om om te kunnen functioneren . Elke controller heeft een set van zijn eigen kenmerken , en en een aantal van de grote bedrijven die ze produceren zijn Intel , Broadcom , Atheros en VIA .
Computer Networking Basics

de behoefte aan kantoren om informatie tussen meerdere pc's te delen werd overwegend tijdens de jaren 1980 . Om dit te verhelpen , Novell ontwikkelde de eerste PC LAN genoemd ShareNet . Hierdoor konden twee of meer computers te verbinden en informatie te delen . Bekend als een local area network ( LAN ) , evolueerde het in wide area networks ( WAN ) , die het bereik uitgebreid voorbij de onmiddellijke kantoorruimte aan in het hele land .
Communication Protocols
< br >

om computers te communiceren met elkaar , moeten ze gebruiken allemaal dezelfde regels voor het uitwisselen van informatie . Deze regels staan ​​bekend als een communicatieprotocol . De meest populaire van deze protocollen is voor het internet , beter bekend als TCP /IP , dat is eigenlijk een suite van protocollen . Zonder deze is geïnstalleerd , kunnen computers geen verbinding met het internet . Alle van het protocol informatie wordt omgeleid via de ethernet -controller .
Network Interface Card
p Het is mogelijk om een aparte eenheid heet een netwerkinterfacekaart ( NIC ) te kopen . Dit is een kleine printplaat met de ethernet -controller bevat en is aangesloten op een PCI-slot op het moederbord . Het biedt een eigen, constante netwerkverbinding . Echter, veel moederborden zijn voorzien van een RJ - 45 -poort geïnstalleerd ( de ethernetverbinding poort ) direct op het moederbord , het omzeilen van de noodzaak van een NIC . Dit voegt meer verwerking om de CPU , maar het bedrag is te verwaarlozen voor thuisgebruik .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe maak je Voltooi een PC naa…
·Hoe maak je een Ethernet- hub …
·USB-naar- Ethernet -kabel Adap…
·Hoe maak je een Media Network …
·Hoe kan ik Windows XP configur…
·Is er een verschil in Ethernet…
·Hoe maak je verbinding een web…
·Hoe maak je een Ethernet Patch…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe werkt het internet Affect Diplomatie…
·Hoe te Client Computers Monitor 
·Hoe te Flow Control op een Router inscha…
·Hoe te bouwen GRE tunnels op Cisco route…
·Hoe om bestanden te delen met een Crosso…
·Hoe je opnieuw configureren van de Netge…
·Hoe te gebruiken Een Dial Up for Two Com…
·Wat is de poort 1980 UDP ? 
·Wat doen webbrowsers gebruiken om dingen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com