Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Problemen Overschakelen van Ethernet naar Wireless met een laptop
Laptop computers komen vaak met ingebouwde draadloze (WiFi ) -mogelijkheden , waardoor ze aansluiten op nabijgelegen draadloze netwerken . Ze komen ook met bekabelde Ethernet- netwerkverbindingen die u in staat om direct verbinding te maken met routers , modems en LAN ( local area network ) -aansluitingen . Er zijn verschillende dingen die problemen kunnen veroorzaken bij het overschakelen van een bekabelde Ethernet-verbinding naar een draadloze netwerkverbinding . Dingen zoals fysieke verbindingen en laptop -instellingen kunnen een rol spelen bij het ​​veroorzaken van de draadloze te aanvankelijk niet functioneren. Betekenis

Als u gebruik maakt van uw laptop , waar een Ethernet- netwerkverbinding beschikbaar is of niet functioneren , kunnen draadloze verbindingen worden gevonden als de laptop is ingesteld op toegang draadloze netwerken . Als je niet kan overschakelen van Ethernet naar draadloos , kunt u geen verbinding maken met draadloze toegang tot internet of lokale netwerken , zoals die gevonden worden in bibliotheken , coffeeshops en thuisnetwerken .
Identificatie

Controleren of de draadloze kaart in je laptop is ingeschakeld . Dit kan gedaan worden door het controleren van de status van de draadloze verbinding . Op een Windows -pc , zoek het kleine pictogram voor draadloze communicatie die in de rechter zijkant van het Start -menu balk aan de onderkant van het scherm . Het pictogram heeft de vorm van een klein staafje met kleine groene golven uitzenden van. Klik met de rechtermuisknop op en klik op ' Toon beschikbare netwerken . " Als de kaart is uitgeschakeld , wordt u gevraagd om de draadloze schakelen voordat u deze bekijkt netwerken .

Op een Apple- computer , klikt u op het kleine vliegveld pictogram dat eruit ziet als een reeks van gebogen lijnen die zijn grijs of zwart , afhankelijk op de draadloze -status. Het is tussen de batterij power meter en de datum /tijd informatie . Klik erop en kies "Turn Airport op . "
Connections

Zorg ervoor dat de modem en de draadloze router effectief te communiceren met elkaar. Van tijd tot tijd , kan de router verbinding time-outs te ervaren . Als u toegang tot de modem en de draadloze router ( zoals in een thuisnetwerk ) hebben , moet de elektrische voeding van zowel de modem en router .

Wacht 30 seconden tot 1 minuut en steek de voeding voor de modem opnieuw Wacht tot de statuslampjes die internetverbinding activiteit aangeven om op te schakelen . Steek de voeding van de router weer in en wacht 1 of 2 minuten voordat u toegang tot het draadloze via de computer .
Overwegingen

Koppel de Ethernet-kabel van de laptop 's Ethernet-netwerk -aansluiting . Sommige laptops kunnen automatisch de draadloze kaart of aansluiting bij een bekabelde Ethernet-verbinding wordt gedetecteerd schakelen . Nadat u de kabel verwijdert , controleer dan de draadloze kaart status als omschreven in paragraaf 2 .
Locatie

Als u zich buiten het bereik van een draadloos toegangspunt , kunt u niet kunnen van ethernet op draadloze signalen . U kunt zien of u binnen bereik door het controleren van de status van het netwerk onder het signaal-pictogram ( rechts bovenaan het scherm voor Macs , rechtsonder het scherm voor PC's ) . Als het signaal zwak is of als er geen verbinding is , klikt u op "Refresh of View" om de nieuwste netwerken zien in bereik .

Previous: Next:
  Ethernet
·How to Get Ethernet te werken …
·Ethernet naar Serial Conversie…
·Ring Topology Vs . Ethernet 
·Wat Haken de Ethernet -kabel a…
·Hoe het opzetten van een Ether…
·Hoe maak je een Intel 82571EB …
·Hoe te verbinden 2 Windows XP-…
·Verbinding maken met DSL Zonde…
·Vergelijking van Ethernet Rout…
  Related Articles
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe je WEP verwijderen van een Westell D…
Linksys Wireless Adapter problemen 
Netgear DG834GT Wireless Problemen 
Netgear WGR614 Installatie Problemen 
Linksys Problemen met Vista 
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe Get Free Hi-Speed ​​Internet uit met…
Hoe om gegevens van de ene computer naar…
  Netwerken Articles
·Hoe naar Mount een USB-modem 
·Hoe je Ping Sweep Detect 
·Definities van Computer Algemene for Kid…
·Wat zijn de elementen van de Computer Ha…
·Problemen met de LANDesk Login Script 
·Hoe hebben meerdere Exposed IP-adressen 
·Hoe te verbeteren Wireless 
·Hoe u het IP-adres van een proxyserver z…
·Hoe maak je een Netgear FVS318 Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com