Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Krimpgereedschap voor Cat6
Cat6 ( categorie 6 ) kabel is de de facto standaard voor alle moderne woning en interoffice computernetwerken , met ingang van 2010 . Deze kabel biedt duurzaamheid en ruisonderdrukkende evenals gemakkelijk gebruik wanneer grote overspanningen van de kabel moet worden gebruikt om meerdere kamers of verhalen binnen een gebouw te dekken . Standaard elektrisch gereedschap worden gebruikt om deze snoerlengten bouwen , al zijn er gespecialiseerde tools die de efficiëntie en productiviteit van een werknemer verplicht om Cat6 kabel krimp verhogen . Categorie 6 Draad Gereedschap

Hoewel een standaard set van draad strippen en snij-instrumenten mogen worden gebruikt op deze ethernet -kabel , zijn er gespecialiseerde strippen en snij-instrumenten die zijn gelabeld en onafhankelijke uitsparingen voor elk type draad ( individuele kabels , beschermende mantel en buitenste beplating ) . Deze specialisatie verkleint de kans op schade aan kabels en een onzekere interne jas die kan leiden tot overspraak en draad schade .
Wire Insertion Tool

Wire Inzetgereedschap
worden gebruikt om snel en efficiënt steek geen einde draden van de categorie 6 kabel in de juiste RJ - 45 -connector . Dit proces wordt vaak met de hand gedaan , maar het kan een trial-and - error proces dat tijd kost en indien het wordt gedaan ten onrechte leidt tot losse terminals en slecht gebogen draden zijn. Deze draad inbrengen tools kun je alle draden te plaatsen in een kleine " jig ", die snel en efficiënt voegt elke draad in de juiste locatie binnen de RJ - 45 -connector . Dit zorgt voor meer efficiëntie en snelheid wanneer veel kabels moeten worden gecreëerd in een keer.
Krimptang

Het eigenlijke proces van krimpen de buitenste beplating van de kabel in de RJ - 45 -connector is van vitaal belang, omdat het beschermt de draden van inmenging van buitenaf en wire "ruis " bekend als overspraak . Krimpen de werkelijke buitenste laag van de kabel niet nodig is , maar het verbetert de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de netwerkkabel . Deze apparaten wikkel rond de reeds gemonteerde RJ - 45 en draad complexe en samen te brengen door snel breken de buitenste laag van de kabel in de RJ - 45 -connector .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe de D - Link Switch 
·Vergelijking van de CAT5e en C…
·Hoe te Pure Networks Platform …
·Het proces van het werken met …
·Hoe kan ik een RJ45 kabel Buil…
·Wat is een Hubbell categorie 5…
·Hoe te Computers zoeken op een…
·Soorten CAT5E 
·Hub Switch Verschillen 
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Internet Error 504 Gateway Timeout 
·Hoe te verbinden een router met interne …
·Hoe we het internet uitschakelen op een …
·Hoe te delen OpenOffice op een iMac 
·Soorten CAT5E 
·Hoe maak je een statisch IP-adres op een…
·Hoe vind ik mijn WEP-sleutel voor mijn d…
·Zelfgemaakte WLAN Spectrum Analyzer 
·Hoe maak je verbinding een Macbook om ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com