Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Internet Error 504 Gateway Timeout
Hoewel de 504 foutmelding vermeldt het internet in zijn tekst , de foutcode is er een die betrekking heeft op World Wide Web foutenrapportering en niet Internet fouten . Veel mensen raken in de war door het verschil tussen het Internet en het World Wide Web . Een onderzoek van een relatie tussen de twee zal uitleggen waarom het World Wide Web is de rapportage over de status van een internetverbinding . Internet en web

Internet is een methode routedata tussen verschillende onderling verbonden netwerken . Het sleutel-identificatiesymbool van het internet is het Internet Protocol, dat het IP -adres definieert . Het is de adressering en routering van IP systeem dat een computer te werken in een netwerk om contact met een computer op een ander netwerk . Het World Wide Web is een toepassing . Het is een reeks programma's die gegevens te verzenden in een bepaald formaat via internet . Dus , het web is als een auto met gegevens over een snelweg , dat is het internet .
Internet Hardware

Net als een snelweg systeem heeft op hellingen , afritten en fusies tussen snelwegen , het internet heeft toegangspunten en routing hardware . Routing wordt uitgevoerd door routers , en een router die staat bij de ingang van een netwerk functioneert ook als een gateway . De gateway biedt netwerkbeheerders de mogelijkheid van controle op inkomende berichten te filteren op verboden inhoud en virussen .
Web protocollen

Het World Wide Web heeft een eigen aanpak systeem met de naam van een domeinnaam, die het internet in kaart door middel van het Domain Name System . Alle webpagina's zijn geschreven in de Hypertext Markup Language , en ze worden vervoerd via het internet door berichten naar aanleiding van de indeling die is opgegeven in het Hypertext Transfer Protocol . De DNS , HTTP en HTML maken het Web als een afzonderlijke entiteit . De 504 error code is onderdeel van de specificatie van HTTP .
HTTP

Alle browsers hebben een lijst met de status die zijn vastgelegd in het Hypertext Transfer Protocol worden gelegd begrijpen . Sommige codes provoceren de browser in het uitvoeren van een specifieke actie , maar de meeste van hen zijn gewoon aan de gebruiker getoond door de browser met weinig uitleg . De 504 code rapporteert aan de gebruiker die de toegangspoort voor zijn netwerk verzonden verzoek voor een pagina en wachtte op een antwoord . Gateways kunnen niet eeuwig wachten , en HTTP heeft geen methode om te beslissen of zij een verzoek opnieuw te verzenden . In plaats daarvan , gateways een instelling beperken van de hoeveelheid tijd die zij wacht op een antwoord . Dit wordt een timeout . Het is aan de gebruiker om te beslissen of opnieuw verzenden van de aanvraag.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Vereisten voor draadloze inter…
·Credit Balance Transfer Opties…
·Hoe Network Computers 
·5 Google Android Tips en trucs…
·Wat is TCP /LP & PDU ? 
·Hoe de minimum bandbreedte 
·Waarom staat er I Am Losing My…
·Wat is een ISDN Internet Servi…
·De voordelen van online opslag…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·Hoe je MAC Levels categoriseren 
·Hoe te Zet de Wireless internet op een H…
·Hoe maak je een netwerk met zowel Window…
·Hoe Mobile Access inschakelen 
·Hoe maak je een statisch IP in een Netwe…
·Westell Dual Connect Modem FAQ 
·Hoe je BIND Cache Flush 
·Hoe maak je een Extender Make Out van ee…
·Over Interne Fax Modem Cards 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com