Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat doet een router doen wanneer het ontvangt eerst een Packet ?
De opkomst en groei van het internet heeft geduwd technologieleveranciers om efficiënt te netwerken met elkaar te verbinden op een manier die de prestaties en betrouwbaarheid biedt . Een router is het stuk in de Internet puzzel die de gegevens van de ene autonome netwerk naar het andere via het internet . Routers voeren verschillende operaties om de wereldwijde connectiviteit dat iedereen verwacht vandaag te bieden . Routers en Pakketten

Routers
doen wat de naam al zegt - ze route datapakketten van het ene netwerk naar het andere apart netwerk . Deze netwerken kunnen de interne maar geografisch gescheiden netwerken van een bepaald bedrijf . Ze kunnen ook de vele onafhankelijke netwerken die deel uitmaken van het internet , dat is gewoon een heel groot " inter - netwerk . " Naast de feitelijke gegevens payload , pakketten bevatten informatie over de afzender netwerkadres en de beoogde ontvanger netwerkadres . Dit is de informatie die de router wat te doen met het pakket vertelt .
Ontvangen van pakketten

De link layer protocol controller is de eerste router component om actie te ondernemen op een ontvangen pakket . De LLC controleert verschillende gebieden in het pakket om de integriteit van het pakket te waarborgen . Op deze laag worden de pakketten genaamd " frames ", en de controller daadwerkelijk ontdoet de link layer header informatie uit het frame, dat wordt omgezet in een pakket, en zet het in een wachtrij voor het doorsturen .

forwarding pakketten

de omleiding van de router neemt pakketten van de wachtrij en controleert het bestemmingsadres . De expediteur maakt vervolgens een beslissing over welk netwerk interface van het pakket moet gaan naar voor overdracht naar het doel adres . Dit is waar de primaire functie van de router wordt uitgevoerd . De router kiest de beste weg om het pakket zo snel mogelijk naar de bestemming . Nadat de beslissing is genomen , wordt het pakket gedropt in de verzendrij .
Zendt packets

Nadat het pakket is in de wachtrij , de LLC neemt opnieuw controle. De link layer voegt een nieuwe header die de bestemming van de volgende router in het pad naar de bestemming bevat . Dan wordt het pakket verzonden via eerder bepaalde interface naar de volgende router . De laatste stap is het vrijmaken van de buffers die het pakket werd met behulp zodat andere pakketten te kunnen gebruiken .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·DNS Lookup Procedures 
·Hoe je Open Proxy poorten Zoek…
·Hoe E-mail Advertenties zoeken…
·Hoe kan ik zoeken naar telefoo…
·Hoe kan ik meerdere netwerkada…
·Hoe u een proxy voor Free Crea…
·Mijn laptop wordt niet verbind…
·Hoe te Historie Toevoegen aan …
·Hoe moet ik Lay een 2Wire ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe het ontwerpen van een Yagi 
·Hoe je proxy -instellingen aanpassen 
·Hoe stel ik een netwerk met twee switche…
·Hoe Hook Up een computer op een tv Met b…
·Hoe te configureren een Grandstream GXW …
·Hoe Network Storage te bouwen in een oud…
·Hoe maak je een regel toevoegen aan een …
·Hoe maak je een URL naar een Network Dri…
·Hoe doet u mee de Winx Club 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com