Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
5 Google Android Tips en trucs voor Everyday Gebruikers
Terwijl u bekend met Apple's populaire iPhone -smartphone en de bijbehorende applicaties en diensten zijn geworden , zijn er andere opties op de markt - namelijk de smartphones aangedreven door Google 's Android besturingssysteem . Telefoons die Android gebruiken om toepassingen en Web content te leveren aan gebruikers functioneren iets anders dan de Apple- modellen. Profiteer van Widgets

Hoewel veel van de taal omliggende smartphones is gedefinieerd door Apple en zijn razend populaire iPhone, het is nog niet alles over de apps . Apps meestal verwijzen naar toepassingen die kunnen worden gedownload naar een smartphone , hetzij gratis of voor een vergoeding . Velen zijn bekend met apps uit met behulp van Apple 's App Store . Echter , Android - gebaseerde systemen maken gebruik van widgets , die dezelfde functie vervullen , maar met een belangrijk verschil : Terwijl Apple dierenartsen alle apps die in zijn winkel verschijnt , de Android- widget markt is volledig gratis en open. Iedereen kan widgets uploaden , waardoor u meer keuzes en widgets die betrekking hebben op een breder scala aan functies . Druk met uw vinger op een open ruimte op je Android-telefoon en houd hem daar tot een menu verschijnt . Tik op " Widgets " om de duizenden instrumenten beschikbaar om te downloaden naar je telefoon bladeren .
Dial en tekst Contacten direct

Pers
en houd uw vinger op een open plek op je Android-telefoon . Er verschijnt een menu . Tik " Sneltoetsen ". Selecteer " Direct Dial . " Tik op een persoon in de lijst met contactpersonen uw Android- telefoon . De contactpersoon wordt toegevoegd aan je lijst met directe buitenlijn , waarmee je ze belt met behulp van een druk op de telefoon . U kunt ook " Direct Message " om dezelfde functie voor mensen die u regelmatig tekst uitvoert .
Shortcut Vaak gebruikte websites

Op je Android-telefoon , kunt u ook vaak gebruikte websites om te verschijnen op het startscherm van je telefoon voor eenvoudig , one-touch toegang . Open browser je Android telefoon en open het menu Bladwijzers . Houd uw vinger op een website met bookmark . Tik op ' Snelkoppeling toevoegen aan huis " in het menu dat verschijnt .
Gebruik mappen om uw telefoon

Organiseer Druk uw vinger op een lege plek op het beginscherm van uw Android- telefoon . Houd uw vinger naar beneden totdat er een menu verschijnt . Tik op ' Mappen ' om een ​​nieuwe map te maken . U kunt nu op , vasthouden en slepen websites , contactpersonen en widgets om de map om ze te ordenen
Re - Route Ongewenste Contacten

Iedereen
is er al : . Je hebt een contact dat blijft bellen je wie je niet kunt verwijderen van uw telefoon ( bijvoorbeeld een baas of een collega ) , maar hebben geen zin om mee te praten . Android- telefoons hebben een oplossing . Met een paar tikken van je vinger , kunt u uw contactgegevens instellingen op maat aan bepaalde mensen rechtstreeks naar uw voicemail . Open het profiel van de contactpersoon op uw telefoon en tik op de knop "Menu" . Tik op "Opties ", controleer dan het vakje naast " Inkomende gesprekken. "

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat voor soort informatie kan …
·How to: Facebook Graffiti 
·Hoe Set Up Split DNS 
·Hoe te Fiber Optic Internet Kr…
·Hoe maak je een ISP proxy gebr…
·Hoe je DNS Cache wissen 
·Hoe maak je een Toolbar voor u…
·Internet Snelheden : Downstrea…
·Definitie van Broadband Access…
  Related Articles
De 2,4 GHz en 5 GHz Wireless Verschil 
5 stappen naar Wireless Access Beveilig 
5 Manieren om Wireless Strength 
Hoe maak je een Custom Voice Mail Met Go…
Hoe de Google Voice Voicemail begroeting…
Hoe een persoon toevoegen aan een Voice …
Wat omhoog komt op de Caller ID Wanneer …
Verbinding maken met Linksys Elke 5 minu…
Hoe maak je verbinding een DSL Router me…
  Netwerken Articles
·Hoe te Sluit een Ethernet -poort adapter…
·Wat is een Microsoft ISATAP Adapter ? 
·HP Pavilion maakt geen verbinding met Wi…
·Gratis Computer Trojan Removal 
·Squid Proxy Training 
·Hoe Set Up Host - Based Authentication 
·Hoe maak je verbinding een Xbox om een D…
·Hoe te verbinden twee computers in XP 
·Hoe maak je verbinding een extra laptop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com